Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby se vyhnula nucené léčbě v sanatoriu, neváhá šílená Diana (Carol Lynley) svést k zločinu známého golfistu Jerryho (Paul Burke).
Mladičká a potenciálně velmi bohatá Diana trpí duševní poruchou, kvůli které se podrobuje pravidelným terapeutickým sezením. Stejně jako psychiatr Haggis ale tuší špatný konec, a na svou obranu vymyslí ďábelský plán. Během turnaje série Golf Pro využije v předvečer závěrečného hracího dne indispozice jednoho z hlavních favoritů. Opilý Jerry v legraci přistoupí na její nabídku - Diana se zbaví jeho největšího konkurenta na vítězství Mika a on za to výměnou zabije Dr. Haggise, nikdo je tak nebude podezírat a oba dosáhnou svého. Že se nejednalo o žert, zjistí golfista v okamžiku, kdy Mike není ráno k nalezení. Diana navíc začne Jerryho vydírat. (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Má to něco do sebe, zajímavý nápad, dobře zpracovaná postava šílené Diany, jež se divákům představí už harpunovým útokem v úvodu, po kterém zamrazí. Okolí Jerryho, jeho manželka, a taky poněkud plytký konec kazí dojem z filmu, který ze všeho nejvíc trpí nezvládnutou gradací k tomu doslova vybízejících scén. A chybí tomu napětí, možná i erotika. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama