Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je místní šerif Cass Silver, kterého pronásledují dva přízraky z jeho minulosti. Prvním je mladý Anderson, syn muže, kterého zastřelil v městě, kde dělal šerifa naposledy. A druhým je podnikatel, který ho to samé město, pod nátlakem a výhružkami, donutil opustit. Cass musí Andersonovi dokázat, že není obyčejný vrah a jeho otce zastřelil v sebeobraně a zároveň se podruhé postavit zákeřnému podnikateli, který je schopný jít přes mrtvoly, jen aby se Casse opět zbavil. (jonyyy)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Serif v podani Roberta Ryana /Dirty Dozen, Wild Bunch 1969/ v roli serifa, ktory si musi poriesit dost problematicku minulost. Namet je originalny, asponze sa nekona kradez dobytka alebo koni. Reziser Robert D. Webb je v nasich koncinach neznamy, o to viac sa opalti sledovat a objavovat tvorbu neznamych reziserov. Lepie ako stale pozerat Forresta žumpa. Maketa westernoveho mestecka an urovni, kulisy a dialogy su namakane. Slusny western, ktory si pravom zasluzi vysoke hodnotenie : 80 % ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela povedený, chvílema i napínavý a dobře hudebně podkreslený western, který zápletkou dost připomíná V pravé poledne. Taky je zde šerif, kterému ať všichni pro jeho dobro radí opustit město, zůstane a vykoná spravedlnost za každou cenu. Co se mě týká, mělo to všechno, co to mít mělo. Navíc se mi líbily i postavy včetně místního kořaly a hlavně starý pomocník šerifa a je škoda, že tento film není známější. 75% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WELL, DO YOU MIND TELLING ME WHY YOU'RE ARRESTING ME? FOR MURDER!!! Perfektní vyvážení mladistvé nerozvážnosti a zkušeností stáří. Ryan hraje jako o život a jeho Cass je fakt extra třída. Jsem rád, že sympaťák Thad, byl takový jaký byl a i když už to párkrát vypadalo, že se přikloní ke zloduchům, vždy mu nakonec Cass otevřel oči. Střílení a zabíjení nechybí a nejsem si jistý jestli film s takovým příběhem šel vůbec lépe natočit. K dokonalosti mu snad chybí jen nějaká brutálně emocionální scéna. Možná by se za ní dala označit ta, kde Cass celý rozčílený pošle Chicovu zbraň po baru a roztříští ní láhve před zloduchem Barrettem. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Miesta natáčania: Tucson (Arizona), Old Tucson, a Malibu Creek State Park (Kalifornia). (westerns)
  • Priemerná dĺžka záberu = 12,2 sekundy a stredná dĺžka záberu = 10,4 sekundy. (westerns)

Reklama

Reklama