Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1761 přijíždí Kateřina do Ruska, kde se provdá za cara Petra a stane se carevnou. Doufala, že si bere svou budoucí velkou lásku, ale brzy zjistí, že je Petr sobecký spratek, který vyznává úplně jiné hodnoty než ona. Kateřina propadne beznaději... (HBO Max)

Recenze (7)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z histórie ako ju poznám ja si vzali len mená a premisu detinský cár a jeho nová cárovná z Európy, ktorá sa rada chváli zájmom o filozofov a pravdepodobne ho prežije. Zbytok je antiromantická komédia v dobových kostýmoch. A vôbec to nevadí, keď o tom viete predom! Fanning je vo svojej naivite rozkošná a zároveň zdá sa dostatočne rozhodná mať zaujímavú budúcnosť a Hoult je dokonalý na postavu, ktorú by človek rád poriadne prefackal, ale ktorá nie je otravná až tak, že sa ju človeku nechce sledovať. Vôbec som sa nenudila, mierne som sa usmievala celú dobu a som zvedavá, čo vymysleli ďalej, takže ako pilot super. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holy fuck! Herecky opojný, mozartovsky dětinský, nápadama našlapaný, vizuálně totálně sexy. Hodinka nekorektní prči, která je pro mě televizním synonymem Jágrovo elektrokola. Nechápu, kdo mi tohle zatajil. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama