Reklama

Reklama

Případy neviny


Stíhání: Skryté alibi (E08)

(epizoda)
  • USA The Prosecution: Hidden Alibi

VOD (1)

Obsahy(1)

Podezřelý z vraždy policisty v Houstonu má dobré alibi, jenže pak se jeho přítelkyně rozhodne změnit výpověď. Po letech pak odhalí šokující tajemství. (Netflix)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2005 bol Alfred Dewayne Brown odsúdený za vraždu za zabitie houstonského policajta Charlesa Clarka. Samozrejme nespravodlivo a samozrejme, že je černoch. Pretože podľa tohto seriálu žiadny príslušník inej rasy nikdy nespravodlivo odsúdený nebol. Príbeh je sám o sebe zaujímavý a treba odsúdiť justičné a iné manipulácie spojené s prípadom. Ale prečo takto jednostranne? ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, na co vůbec máme policii…? Žalobce typu Dana Rizzoa sám vyřeší celej případ od psacího stolu. Koukne do telefonního seznamu a významně pronese: Spáchal to třeba…třeba…třeba tenhle. Hotovo dvacet. Je to nápor na moji nervovou soustavu. Dobře mi dělají jen ty happy endy. Jak se s tím ale srovnám, až se u nějakýho dílu žádnýho nedočkám..? PS.: Pro Arsenal83- Posledně jsem na tebe byl zbytečně hodnej. Chlape, ty máš vážnej problém. Jsi rasista a skrz tuhle diagnózu si nevidíš na špičku nosu. ()

Reklama

Reklama