Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovný detroitský policajt se snaží skamarádit se synem svojí přítelkyně. A protože při tom odhalí zločinné spiknutí, nezbude mu než hubatého kluka vzít za parťáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

tron 

všechny recenze uživatele

„Snažil som sa ti to naznačiť. Pamätáš, ako si sa ma raz spýtal, kde som vzal na nového Jaguára a ja som ti povedal, že z prachov za drogy?“ Tomuto poviem priemerný scenár. Tento sa síce snaží buddy movie tému oživiť tým, že jeden je dospelý muž a druhý chlapec, ale v konečnom efekte z nízkeho veku hrdinu č. 2 nič extra zaujímavé nevyplýva (až na to, že je extra vulgárny, čo ale už po pár sekundách prestane byť vtipné). Ale neurážalo ma to, herci boli celkom fajn a občas to malo dobrý nápad (kruháč). Každopádne, Dowseho Spolujazda bola oveľa lepšia. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho přiblblou vypínací komedii a přesně to jsem dostal. Vzhledem k tomu, že miluju stupidní humor a tenhle typ se mi líbí, vyloženě jsem se filmu nebránil a docela jsem se i těšil. Ve výsledku je to na jednu stranu taková neurážející jednohubka, na druhou stranu je to moc málo “stupidní” a drží se to s humorem místy moc při zemi na to, aby si to člověk měl chuť dát někdy znova. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od Netflixu je sympatické, že dává volný průchod buddy akčňákům. Občas by ale s tou odlišností mohl trošku couvnout ze slepé uličky a dát na jistotu, než se pokoušet o nějakou tu novotu. Dát dohromady blbýho policajta a dredatýho mlaďáka s černošskou konturou a stejně tak bryskní mluvou, prostě nejde dohromady. Blbej policajt Ed Helms je ještě fajn, na toho jsem si za ty léta už zvykl a ve filmech ho vídám rád, jenže jeho parťák z řad puberťáků je doslova na pěst a jeho hlášky jsou spíš k pláči, než ke smíchu. Bohužel tak nejde hodnotit jinak, než mírným podprůměrem. Buddy chemie nefunguje, ale technicky by to zlé totiž nebylo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V závěrečných titulcích jsem se přehlédl, u scenáristické profese jsem místo Shane Mack četl Shane Black... A ani mě to nezarazilo, protože kdyby to tak bylo, věřil bych. Coffee & Kareem je nenáročná, ale svěží a svižná komedie, další z řady buddy filmů, ovšem tentokrát s velmi zábavnou dvojicí. Obzvlášť tedy Ed Helms, který mě nedávno bavil v Pařbě ve Vegas, je coby zásadový, smůlovatý a tak trochu jiný policajt výborný a má v sobě (nejen) komediální talent ráže Steva Carella. Potěšila mě i Betty Gilpin, hned bych se znovu podíval na GLOW. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem měl chuť mladému Kareemovi (použiji jeho vlastní slovník) narvat jeho vlastní koule do prdele, ale postupně mě ten mladý černý dlaždič začal celkem bavit - pochopitelně s kopytem Helmsem, jež se zřejmě narodil proto, aby do smrti hrál totální dementy a hlavní předmět posměchu veřejnosti. Oskara za komedii roku to mít nebude, ale jako oddychovka když člově neví, na co by koukal, je to ideální.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. dubna 2019 do 4. června 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (SONY_)

Reklama

Reklama