Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovný detroitský policajt se snaží skamarádit se synem svojí přítelkyně. A protože při tom odhalí zločinné spiknutí, nezbude mu než hubatého kluka vzít za parťáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nedostatečná nabídka se projevuje konzumací nových přiblblých komedií, u kterých se člověk s troškou štěstí o propršeném pátku zabaví. Coffee & Kareem je film plný policejní brutality a zesměšňování všeho možného, počínaje pochopitelně afroameričanů. Netflix měl to štěstí, že komedii vypustil o pár měsíců dříve, jinak by jí snad musel zamknout do trezoru (otázka kolik podobných věcí tam nakonec skončilo). No já si film pustil proto, že mám slabost pro Taraji P.Henson (bohužel je v druhé půlce přespříliš hysterická), nicméně jsem se občas nudil a rozesmál velmi výjimečně. Ed Helms je v pohodě. PS : Kareema (myslel jsem si, že je to holka a jeho jméno odmítám znát) už do smrti nikdy vidět nepotřebuji...5/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Snažil som sa ti to naznačiť. Pamätáš, ako si sa ma raz spýtal, kde som vzal na nového Jaguára a ja som ti povedal, že z prachov za drogy?“ Tomuto poviem priemerný scenár. Tento sa síce snaží buddy movie tému oživiť tým, že jeden je dospelý muž a druhý chlapec, ale v konečnom efekte z nízkeho veku hrdinu č. 2 nič extra zaujímavé nevyplýva (až na to, že je extra vulgárny, čo ale už po pár sekundách prestane byť vtipné). Ale neurážalo ma to, herci boli celkom fajn a občas to malo dobrý nápad (kruháč). Každopádne, Dowseho Spolujazda bola oveľa lepšia. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V závěrečných titulcích jsem se přehlédl, u scenáristické profese jsem místo Shane Mack četl Shane Black... A ani mě to nezarazilo, protože kdyby to tak bylo, věřil bych. Coffee & Kareem je nenáročná, ale svěží a svižná komedie, další z řady buddy filmů, ovšem tentokrát s velmi zábavnou dvojicí. Obzvlášť tedy Ed Helms, který mě nedávno bavil v Pařbě ve Vegas, je coby zásadový, smůlovatý a tak trochu jiný policajt výborný a má v sobě (nejen) komediální talent ráže Steva Carella. Potěšila mě i Betty Gilpin, hned bych se znovu podíval na GLOW. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

"What the fuck?". V této policajt/malé děcko buddy komedii se nic zajimaveho neděje,krome stupidni akce.. Jen zapomenutelná nudná konverzace bez humoru. Tedy s vyjimkou nezamysleneho humoru jako "mam dve deti v pestounske peci,jedno je z Ugandy". Scénář je velmi slabý. Naštěstí Betty Gilpin hraje výborně. Dívat se na tenhle film byla chyba. Dětského hrdinu si buď oblíbíte, nebo z něho budete rozladěni. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že pri sledovaní "Coffee & Kareem" som mal pár momentiek, kde som sa schuti a úprimne zasmial. Nemôžem povedať, že by išlo o komediálne zlato, ale medzi akčnými komédiami toto má čo ponúknuť. Niekedy to plynie z iných momentiek než by som čakal, ale sú funkčné. Taraji P. Henson má pár skutočne dobrých momentiek. Milí gangstri, nezačínajte si so slobodnými matkami, ktoré sú ochotné urobiť pre svoje dieťa čokoľvek. Naša hlavná dvojka v podaní Eda Helmsa a Terrenca Little Gardenhigh je pre mňa trošku mix. Nemajú moc dobrú chémiu ako parťáci a radšej by som si pozrel Spencera a Hilla, ktorí to svoje priateľské nepriateľstvo vedeli vždy predať oveľa lepšie. Ed Helms je v tejto role trošku viac vzadu. Občas sa snaží ísť trošku inou cestou, ako je napríklad výsluch kde má byť "agressive and gay". A je to celkom vtipné, ale nie zase až tak výrazne. Terrence Little Gardenhigh je zase miestami skutočne otravný. Nemám moc rád decká, ktoré sa snažia tváriť aké sú drsné a majú celý svet na saláme. Občas vie byť ako postava užitočný a nemôžem povedať, že som už nevidel otravnejšie postavy, ale rozhodne to nie je žiadna sláva. No čo sa týka najlepšej komédie, tak za tú musím pochváliť Betty Gilpin. Tá sa tu rozbehla ako som ju asi ešte ani nevidel. Pôsobí viac ako keby bola v animovanej akčnej komédii, než hranej. Každú chvíľu čakám, že sa dostaneme do animovaného sveta. Jej reakcie, jej hlášky, jej cholerický spôsob vystupovania a všetko je proste neuveriteľne komické. Pôsobí viac ako keby bola animovaný zloduch z Gotham City než ako skutočný človek. Ako celok som sa na tom celkom pobavil a oceňujem snahu priniesť dobrú akčnú komédiu. Nie je to úplne to pravé, ale na dnešné popoludnie mi to stačilo. Hodnotenie: B- ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. dubna 2019 do 4. června 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (SONY_)

Reklama

Reklama