Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovný detroitský policajt se snaží skamarádit se synem svojí přítelkyně. A protože při tom odhalí zločinné spiknutí, nezbude mu než hubatého kluka vzít za parťáka. (Netflix)

Recenze (39)

tron 

všechny recenze uživatele

„Snažil som sa ti to naznačiť. Pamätáš, ako si sa ma raz spýtal, kde som vzal na nového Jaguára a ja som ti povedal, že z prachov za drogy?“ Tomuto poviem priemerný scenár. Tento sa síce snaží buddy movie tému oživiť tým, že jeden je dospelý muž a druhý chlapec, ale v konečnom efekte z nízkeho veku hrdinu č. 2 nič extra zaujímavé nevyplýva (až na to, že je extra vulgárny, čo ale už po pár sekundách prestane byť vtipné). Ale neurážalo ma to, herci boli celkom fajn a občas to malo dobrý nápad (kruháč). Každopádne, Dowseho Spolujazda bola oveľa lepšia. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

3,5/10. Gratuluju! Povedlo se představit jednoho z nejotravnějších lidí na světě - aneb Terrence Little Gardenhigh má do Hollywoodu nakročeno bravůrně. Jinak nuda a šeď. Čekal jsem uvolněnou parodii na 80s buddy-movie a dostal jsem přímočarou a unylou jednohubku bez pořádných nápadů a gagů. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od Netflixu je sympatické, že dává volný průchod buddy akčňákům. Občas by ale s tou odlišností mohl trošku couvnout ze slepé uličky a dát na jistotu, než se pokoušet o nějakou tu novotu. Dát dohromady blbýho policajta a dredatýho mlaďáka s černošskou konturou a stejně tak bryskní mluvou, prostě nejde dohromady. Blbej policajt Ed Helms je ještě fajn, na toho jsem si za ty léta už zvykl a ve filmech ho vídám rád, jenže jeho parťák z řad puberťáků je doslova na pěst a jeho hlášky jsou spíš k pláči, než ke smíchu. Bohužel tak nejde hodnotit jinak, než mírným podprůměrem. Buddy chemie nefunguje, ale technicky by to zlé totiž nebylo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nedostatečná nabídka se projevuje konzumací nových přiblblých komedií, u kterých se člověk s troškou štěstí o propršeném pátku zabaví. Coffee & Kareem je film plný policejní brutality a zesměšňování všeho možného, počínaje pochopitelně afroameričanů. Netflix měl to štěstí, že komedii vypustil o pár měsíců dříve, jinak by jí snad musel zamknout do trezoru (otázka kolik podobných věcí tam nakonec skončilo). No já si film pustil proto, že mám slabost pro Taraji P.Henson (bohužel je v druhé půlce přespříliš hysterická), nicméně jsem se občas nudil a rozesmál velmi výjimečně. Ed Helms je v pohodě. PS : Kareema (myslel jsem si, že je to holka a jeho jméno odmítám znát) už do smrti nikdy vidět nepotřebuji...5/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V závěrečných titulcích jsem se přehlédl, u scenáristické profese jsem místo Shane Mack četl Shane Black... A ani mě to nezarazilo, protože kdyby to tak bylo, věřil bych. Coffee & Kareem je nenáročná, ale svěží a svižná komedie, další z řady buddy filmů, ovšem tentokrát s velmi zábavnou dvojicí. Obzvlášť tedy Ed Helms, který mě nedávno bavil v Pařbě ve Vegas, je coby zásadový, smůlovatý a tak trochu jiný policajt výborný a má v sobě (nejen) komediální talent ráže Steva Carella. Potěšila mě i Betty Gilpin, hned bych se znovu podíval na GLOW. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nesympatická, nudná, milionkrát omletá komedie v čele s tlustým černouškem, který si tu hraje na bůhví co. A k tomu všemu Ed Helms, který už většího dementa zahrát nemohl. Sračka. (od režiséra Goon a Spolujízda !!) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že pri sledovaní "Coffee & Kareem" som mal pár momentiek, kde som sa schuti a úprimne zasmial. Nemôžem povedať, že by išlo o komediálne zlato, ale medzi akčnými komédiami toto má čo ponúknuť. Niekedy to plynie z iných momentiek než by som čakal, ale sú funkčné. Taraji P. Henson má pár skutočne dobrých momentiek. Milí gangstri, nezačínajte si so slobodnými matkami, ktoré sú ochotné urobiť pre svoje dieťa čokoľvek. Naša hlavná dvojka v podaní Eda Helmsa a Terrenca Little Gardenhigh je pre mňa trošku mix. Nemajú moc dobrú chémiu ako parťáci a radšej by som si pozrel Spencera a Hilla, ktorí to svoje priateľské nepriateľstvo vedeli vždy predať oveľa lepšie. Ed Helms je v tejto role trošku viac vzadu. Občas sa snaží ísť trošku inou cestou, ako je napríklad výsluch kde má byť "agressive and gay". A je to celkom vtipné, ale nie zase až tak výrazne. Terrence Little Gardenhigh je zase miestami skutočne otravný. Nemám moc rád decká, ktoré sa snažia tváriť aké sú drsné a majú celý svet na saláme. Občas vie byť ako postava užitočný a nemôžem povedať, že som už nevidel otravnejšie postavy, ale rozhodne to nie je žiadna sláva. No čo sa týka najlepšej komédie, tak za tú musím pochváliť Betty Gilpin. Tá sa tu rozbehla ako som ju asi ešte ani nevidel. Pôsobí viac ako keby bola v animovanej akčnej komédii, než hranej. Každú chvíľu čakám, že sa dostaneme do animovaného sveta. Jej reakcie, jej hlášky, jej cholerický spôsob vystupovania a všetko je proste neuveriteľne komické. Pôsobí viac ako keby bola animovaný zloduch z Gotham City než ako skutočný človek. Ako celok som sa na tom celkom pobavil a oceňujem snahu priniesť dobrú akčnú komédiu. Nie je to úplne to pravé, ale na dnešné popoludnie mi to stačilo. Hodnotenie: B- ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mě to nijak nesralo jak tu někteří píšou..jasný, smíchy jsem zrovna neumíral, ale nudou tedy taky ne. Jako odreagovačka je to olrajt. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

"What the fuck?". V této policajt/malé děcko buddy komedii se nic zajimaveho neděje,krome stupidni akce.. Jen zapomenutelná nudná konverzace bez humoru. Tedy s vyjimkou nezamysleneho humoru jako "mam dve deti v pestounske peci,jedno je z Ugandy". Scénář je velmi slabý. Naštěstí Betty Gilpin hraje výborně. Dívat se na tenhle film byla chyba. Dětského hrdinu si buď oblíbíte, nebo z něho budete rozladěni. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho přiblblou vypínací komedii a přesně to jsem dostal. Vzhledem k tomu, že miluju stupidní humor a tenhle typ se mi líbí, vyloženě jsem se filmu nebránil a docela jsem se i těšil. Ve výsledku je to na jednu stranu taková neurážející jednohubka, na druhou stranu je to moc málo “stupidní” a drží se to s humorem místy moc při zemi na to, aby si to člověk měl chuť dát někdy znova. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Lacná buddy akčná komédia s dvojkou, ktorú tvorí nudný packal policajt a otravná malá čierna guľa. Buddy chémia medzi dvojkou príliš nefunguje a vtipy mi zábavne nepripadali. Plusom je pár menších akčných scén a nejedná sa o nič zapamätania hodné. Trochu ma už ale začína srať kráska Betty Gilpin. V seriály Nurse Jackie som si ju obľúbil. Neraz sa tam objavila aj hore bez. Ale ako drsniačka v akčných filmoch mi nesedí. 3/10. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vtipná a svižná akční jednohubka, která díky střídmé stopáži a poměrně nabušené akci po celou dobu ani na chvíli nenudí... ()

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne a ne. Tohle dohromady prostě nešlo. Docela jsem se na to těšila. Trailer vypadal slibně, ale už v prvních minutách filmu jsem si říkala, že to nebude můj film a taky nebyl. Vůbec jsem se nebavila, kdybych jo byla hodná a přimhouřila jedno oko, tak bych dala jednu hvězdu za akci, která byla vcelku dobrá, ale nebudu hodná. Vím, že je to film, který si ode mne lepší hodnocení nezaslouží. Postavy strašně napsané a strašně nesympatické. Příběh průhledný jak záclona, žádný pořádný vtip a navíc ten otravný kluk, kterému bych nejraději dala pár facek. Tohle se prostě nepovedlo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Coffee místy trapný, Kareem po pěti minutách a zbytek filmu na pěst, plus se rozhodně nejedná o žádné hodnotné filmové představení, nicméně jsem se bavil, utíkalo to, pár fórů fakt stálo za to, takže proč ne? Ta nízká hodnocení moc nechápu, co jste od toho, kurva, čekali? 70% ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová vracečka back in time, kdy filmy nemuseli dávat smysl. Plus tam bylo pár citací kultovních filmů, který tam absolutně nedávali smysl. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ale hej, nasmial som sa. Novinka od netflix ktorá opäť postrádala dabing. Je to škoda. Aspoň tie filmy by mohli dávať s dabingom ako kedysi. Ed helmes opäť ukázal že tie jeho komedie sú dobré. Ten Kaarem bol ale poriadne otravný. Ak si odmyslíme rasizmus, tak sa to dá a človek sa aj zabaví. Hodnotím rovnako ako jeden obľúbený užívateľ, ktorý má počet hodnotení cez 41k, to už sú teda iné čísla. 4* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem měl chuť mladému Kareemovi (použiji jeho vlastní slovník) narvat jeho vlastní koule do prdele, ale postupně mě ten mladý černý dlaždič začal celkem bavit - pochopitelně s kopytem Helmsem, jež se zřejmě narodil proto, aby do smrti hrál totální dementy a hlavní předmět posměchu veřejnosti. Oskara za komedii roku to mít nebude, ale jako oddychovka když člově neví, na co by koukal, je to ideální.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Coffe a Kareem je typ komedie, na kterou musí mít divák zatraceně silný žaludek a zároveň koňskou dávku tolerance vůči totální hlouposti, teatrálnosti a tvůrčí nesoudnosti, a to naprosto ve všech ohledech, tedy co se zápletky týče, jejího vývoje, konce, dále i dialogů, humoru, postav, obsazení, to vše je pro mě v tomto filmu prostě pod naprostou čarou snesitelné úrovně, opravdu hodně z toho mě vyloženě uráželo a zkrátka tuto podívanou jsem vůbec nedal. Abych byl ale konkrétnější, tak třeba zápletka je naivní trapnost, bez špetky čehokoliv, co by dokázalo někoho zaujmout, žádné překvapení, žádný zajímavý vývoj, jen tuna nesmyslů, trivialit, pitomostí, bez napětí a vše toto pak vyvrcholí v téměř až parodií zavánějícím závěru, kde debilita všeho a všech graduje do maximálních hodnot a fakt to jako ne. Co se vtipnosti a akce týče, tvůrci si zřejmě mysleli, že potenciálního diváka pobaví primárně jen lavinou fuckování, což možná může na pár jednodušších individuí fungovat, ale většinu publika to maximálně jen otráví, jelikož i využití vulgarity musí mít svůj styl a smysl, čemuž zde není, nehledě na to, že to zde působí až nepatřičným a nevhodným způsobem. Akce pak sice není málo, a i když jako jedna z mála zde nevychází vyloženě odporně, tak film rozhodně neoživuje a výsledný dojem také nikterak nemění. Vrcholem všeho této podívané jsou ale každopádně postavy a jejich herečtí představitelé, jelikož to je hotová katastrofa. Ed Helms je fajn přihrávač ve vedlejších rolích, ale sám film utáhnout nedokáže, je nevýrazný, přehrávající a jeho ústředního hrdinu, totálního kreténa, idiota a pitomce jsem upřímně nenáviděl, jeho parťák, dvanáctiletý černoušek, mimochodem, nejsprostější figurka filmu (???), je pak otravný, nesympatický parchant na přesdržku hned po první scéně, Betty Gilpin musela být určitě na drogách, že tu předváděla, co tu předváděla no a ostatní stáli prostě jen za smrdutý, rozčvachtaný hovno, bez nároku na honorář. Sumasumárum, Coffe a Kareem je nesoudný odpor, filmový hnus, vrchol nevkusu a trapnosti, prostě sledování jen na vlastní nebezpečí! A proč tedy ta jedna hvězdička a ne zasloužený Odpad!? Možná stárnu, možná měknu, nejspíš jsem ale v sobě zkrátka jen našel tu zmiňovanou dávku tolerance vůči všem těm zrůdnostem, co zde tvůrci servírují a musím se přiznat, že přesně dvakrát mi cuklo v koutku úst směrem k úsměvu, za což se zároveň ale i strašně stydím. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Svižná akční blbost, s otravným děckem a ještě otravnejším Edem Helmsem. Od režiséra Goon a The F Word jsem čekal víc. 4/10 ()

Reklama

Reklama