Reklama

Reklama

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to skôr psychothriller, ako čistokrvný horor a preto sa to odvíja skôr v dialógovom móde, ako v akcii. Je však viditeľné, že tvorcovia sa z toho snažili spraviť áčkovú záležitosť, čo sa im v určitých chvíľach pomerne darí. Zvyšok, je ale dosť veľká nuda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mapa hřbitova a do ní jsou zapíchané špendlíky. Ti, co už jsou pohřbení, mají černý, ti, co ještě žijí, ale už si předplatili místo, mají bílý. Co se ale stane, když nový ředitel hřbitova Robert Kraft omylem vymění špendlíky někomu, kdo ještě žije? A lze snad postup i obrátit? Vcelku zajímavý nápad. O mysteriózní atmosféru se postarala především hudba, i když černobílá kamera je také fajn. V jednu chvíli se mi vybavil Nezvratný osud, později pak Noc oživlých mrtvol. Pointa nakonec nebyla šokující, ale zcela jiná a sympatická. Snímek spíše pro příznivce starých hororů. Za mě dobré. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Slušný béčko z 50 let, s dobrou atmosférou hřbitova a bohužel tunou keců. Od režiséra Alberta Banda jsem viděl už pár filmu a všechny byly celkem slušné, tohle řadím celkem k slušnému rozjezdu, sice se mohl snažit dát do filmu více akce, ale i tak tohle řadím mezi slušnější filmy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V celku zajímavej film kterej si dokáže i bez nějaké větší akce vybudovat znepokojivou atmosféru a dokáže navodit notnou dávku napětí. Jde o působivou story z prostředí hřbitova(ikdyž hřbitova jako takového si divák moc neužije) kdy bílej špendlík vystřídá černej špendlík a přichází smrt. Silné 3hvězdy ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Za sebe hovořím o zklamání. Příběh o novým šéfovi hřbitova, který když zapíchne černej špendlík do prázdné parcely na hřbitově, tak její majitel zemře, se nevyvíjel špatně, atmosféru to mělo, a když záchvat šílenství Richarda Boona (jakmile zjistil, že to funguje i opačně, tedy vyndá černý špendlík, zapíchne tam bílý - a nalezne prázdný hrob) v posledních minutách gradoval, dívalo se na to moc pěkně. Bohužel však by se to dalo sestříhat na dvacetiminutovou povídku, pak by to nemělo chybu - zbytek byla strašlivě zdlouhavá a ukecaná nastavovaná kaše plná zbytečných a dlouhých dialogů, nezábavná, nedějová, statická... Možná jsem pouze s dvěma hvězdami moc přísnej, když si vezmu, čemu všemu jsem už dal hvězdy tři, přesto nemám moc chuť hodnocení zvýšit. Ale pointa mi v kladném dojmu rozhodně nepomohla. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Stephen King se nechal inspirovat tímto filmem při psaní povídky "Nekrology", jak přiznává v knize "Bazar zlých snů". (DJ Lonely)

Reklama

Reklama