Reklama

Reklama

Menu pro Emu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2020, 20 min

Obsahy(1)

Skvělé recepty, rady a tipy nejen na vaření pro malé i velké. Premiéra moderní kuchařské show, kterou provází foodblogerka roku – Veronika Koko Kokešová. Nový pořad Menu pro Emu je moderní kuchařská show, která věnuje velký prostor dobrému jídlu, skvělým receptům, zdravému stravování a vývoji malého dítěte. (Česká televize)

Recenze (4)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jest zde naprosto fér zmínit marnost tzv moderního menu"kokotující bigfůdmagorky s vejplachem šoubyznísu" bez nichž i jejich /prozřetelných nápadů/nestojících ani za dvě minuty vysílání,bude všem po min. kuchař.stránce lépe ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z kuchařských pořadů, který je ve své podstatě naprosto zbytečný – xtá variace o vaření, objevilo se v něm několik známých tváří – odkud proboha vyhrabali tu moderátorku? Ale však tady je spousta rad, jak vařit pro naše nejmenší (samozřejmě nejen pro ně)…Snažili jsme se to podat humorně, každý díl má svůj „vlastní název“…No nějak se to míjelo účinkem i když jsem tu přece jenom zaregistroval několik zajímavých nápadů, takže jenom hanit tento pořad nebudu. Kdo chce, ten si v něm něco zajímavého najde, já jen říkám, že je to další zbytečnost na ČT. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama