Reklama

Reklama

Bäckström

(seriál)
  • Německo Kommissar Bäckström (více)
Švédsko / Německo, (2020–2022), 8 h 41 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Leif G. W. Persson (kniha)

Hudba:

Eric Rosse

Hrají:

Kjell Bergqvist, Agnes Lindström Bolmgren, Livia Millhagen, Pekka Strang, Filip Berg, Peshang Rad, Małgorzata Pieczyńska, Rolf Lydahl, Elvis Stegmar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) je v kolektivu neoblíbený detektiv pochybného charakteru z oddělení vražd. Jeho neortodoxní vyšetřovací metody iritují všechny zúčastněné. Má bezkonkurenční objasněnost přidělených případů, ale nyní před ním stojí největší výzva. Na území Švédského království je objevena lebka s otvorem po kulce, podle výsledků DNA patří oběti thajského tsunami z roku 2004. Bäckström stojí před záhadou, kterou si ani on nedokáže vysvětlit. Může někdo zemřít dvakrát? (dogma97)

(více)

Recenze (3)

emma53 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho mně trvalo než jsem si zvykla na svojského Backstroma a než jsem zjistila, že není jen buran, který se neumí chovat a je to narcis na druhou, ale že má také pozitivní emoce, které byly v tomhle případě lehce načrtnuty. Pomohlo mně to vidět situaci i z jiného úhlu. Právě on byl tím, který z tohoto miniseriálu udělal něco trochu jiného než jsem zvyklá. Kjell ho hrál tak věrohodně, že si ho nedokáži ani představit v reálu nějak jinak. Za mě 70% spokojenost. ()

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Jako detektivka příšerné až blbé. Hlavní mamrd Bäckström je totálně nezáživná, hloupá, jednorozměrná postava bezešpetky čehokoli co by vás mohlo v pozitivním slova smyslu zaujmout. S ostatními to není tak hrozné, ale nevytrhnou to. Kobra 11 (a to jí fakt nesnáším) je oproti tomu napínavým seriálem plným neočekávaných dějových zvratů a překvapujících hereckých výkonů. Shitstörm překvapí také, ale chutí vracejících se žaludečních šťáv. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Trocha vyšetřování a 90% nadbytečného mluvení. Doporučení je proklikat se prvním dílem a pak jít rovnou na díl poslední a proklikat se jím. To ostatní je zbytečné. Vlastně je to celé zbytečné. (8%) ()

Reklama

Reklama