Reklama

Reklama

Good Catch

Celý film

Obsahy(1)

Good Catch je hra na kočku a na myš, o krásné kapsářce, která udělá všechno proto, aby podryla morálku svého pronásledovatele. (Popojedem! production)

Videa (1)

Celý film

Recenze (10)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, krátké, úderné. Asi je fakt, že člověk toho viděl dost podobného formátu, aby řekl, že jde o pohodovou věc. Asi ne tolik originální, ale hej. Své to udělalo a Češi se mohou pyšnit cenou z prestižní soutěže. Gratuluji, zaslouženě. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* v rámci svého úzkoprofilového žánru je to slušně zpracovaný kraťas. Ale jinak ho nedokážu brát jinak než ostatní krátkometrážní filmy, Dokonce i jeho pointa mě napadla během sledování, tak kvůli tomu není pro mě výjimečný a za to se dostane těsně pod hranicí tří hvězdiček. Přesto pokud nevíte, co se dá za 48 hodin natočit, tak si ho ze zajímavosti pusťte třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

... aneb po dvou dětech už je člověk pro oživení vztahu ochotnej udělat asi cokoliv. Hvězda navíc za to, že to vypadá vážně profesionálně zpracované! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Před napsáním komentáře jsem se mrknul ještě jednou a nakonec přidám i čtvrtou hvězdu. Řemeslně zvládnuto, obsazeno a zahráno slušně, je to svižné a má to spád a má to také fajn pointu. Co víc si od podobného formátu přát? Navíc pokud to bylo opravdu spíchnuto za 48 hodin, tak si tvůrci zaslouží uznání a povzbuzení do další tvorby. ()

Galerie (17)

Související novinky

Češi vyhráli světové finále 48 Hour Film Project

Češi vyhráli světové finále 48 Hour Film Project

25.03.2020

Populární celosvětová soutěž, ve které mají filmaři za úkol za pouhých 48 hodin vymyslet, natočit a odevzdat hotový krátký film, má poprvé za 20 let svého konání české vítěze. Stali se jimi filmaři z… (více)

Reklama

Reklama