Reklama

Reklama

Putin

(seriál)
  • Velká Británie Putin: A Russian Spy Story (více)
Velká Británie, 2020, 2 h 21 min (Minutáž: 47 min)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Toto je príbeh jedného z najvplyvnejších politikov našich čias. Prefíkaný a nevypočítateľný: Vladimír Putin vládne Rusku so železnou rukou už vyše 20 rokov. Ale kde sa vzal jeho zmysel pre zradu, česť a hnev? Ako sa jeho životný príbeh prelína s príbehom bývalého ruského špióna? Dozviete sa od ľudí z jeho blízkeho i širšieho okolia. Aj od oponentov i obetí. A uvidíte aj mimoriadne archívne zábery a dokumenty. Vydajte sa po stopách myslenia a uvažovania obávaného i izolovaného ruského vodcu. (RTVS)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (2)

Nepřátelé a zrádci (2020) (E02) 

"Putin rozlišuje mezi nepřáteli a zrádci". Pro mě díl nepřinesl nic nového. Málo se věnuje ruské hospodářské mafii.  Ruskou mentalitu vystihuje zdejší popularita slova "porjadok". ()

Navždy (2020) (E03) 

Na mě je zde moc politiky. Chyběly mi nějaké širší úvahy o tom, jak byl ruský národ málem vyhlazen Němci v roce 1942, kteří se tehdy nepárali s genocidou. A zároveň zde vládl Stalin, který zavraždil 25 milionů svých spoluobčanů. K tomu se podle mě ještě Rusové nepostavili čelem a tento dokument na to mezi řádky část odpovědí dává. ()

Reklama

Reklama