Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben dostane koně, určitý náskok a lov na člověka může začít. V městečku Banner z vlaku vystoupí opilý Ben Chamberlain a několika lidí se zeptá, kde najde paní Almu Britten, jíž veze zprávu od jejího bratra. Dostane se mu vyhýbavých odpovědí, až majitel baru ho pošle do domku u nádraží. V domku na posteli leží mrtvá žena a vyděšený Ben utíká z města. Za pár hodin je dostižen šerifem McKayem a jeho pomocníky. Ti chtějí Bena podezřelého z vraždy na místě pověsit, jenže šerif je proti, pro znuděné chlapy má připravenu hru zvanou lov na medvěda. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, ako na staré kolená taká hviezda ako bol Fonda účinkoval v toľkých televíznych filmoch. Tento nemá ničím výnimočný príbeh, proste hl. hrdina sa ocitá na nesprávnom mieste v nesprávnom čase. Na tv spracovanie to má síce obstojnú akciu, ale inak je to skôr nuda, čomu dopomáha hlavne pomalé tempo, poslabší záporáci a aj zápletka. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Fonda coby roztomilý tulák-pijan, který je obviněn z vraždy starší dámy... a banda podivně spravedlivých šerifů, kteří se na konci mezi sebou postřílí. ()

Reklama

westerns 

všechny recenze uživatele

Opäť parádny western v hlavnej úlohe s Henry Fondom. To bol pánečku eso herec! Máme tu aj Dana Duryeu (ten ma nikdy nesklame :), a krásnu Anne Baxter (u mňa jednu z najlepších herečiek vôbec), ktorá má v dobe vzniku filmu 44 rokov! To ako skvelo vyzerala? :) Dej je jednoduchý, ale takáto plejáda hercov to ťahá nahor! Ps: A ten šerif - ten vyzeral úplne ako Robert Redford! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Henry Fonda opět vynikající. Co se námětu týče, tak mohu též chválit, avšak chce se říct, že tento film není prvním, kde je postava ztvárněná H. Fondou obviněna ze zločinu. Doporučuji snímek Nepravý muž. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WHO ARE YOU? THE MAN WHO CAME TO SAVE YOUR COW!!! Tenhle film mohl jít klidně do kin a ne jen na televizní obrazovku. Fonda i Duryea jsou pořád ve formě i když už trošku strhaní. Navíc se jedná o jeden z posledních Danovejch filmů. Rok na to zemře. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama