Reklama

Reklama

Hightown

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2024), 23 h 27 min (Minutáž: 50–60 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Monica Raymund, James Badge Dale, Riley Voelkel, Shane Harper, Amaury Nolasco, Ana Nogueira, Mike Pniewski, Edmund Donovan, Tonya Glanz, David Granados (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Videa (4)

Trailer

Recenze (8)

ER 

všechny recenze uživatele

Příznivci krimi, kde si policajt vyhoní při sledování videa s podezřelou, nebo lesbická policajtka má ráda chlast, drogy a pořád si to s nějakou rozdává,asi budou nadšeni. Ti, kdo očekávají krimi s napínavou zápletkou mají smůlu. Vleklý děj , jehož nejsilnější zbraní je sex, se tak vyšetřováním vraždy věnuje z jedné třetiny. Co se formy týče, tak aspoň tady je to na solidní úrovni včetně castingu. ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Tak to mě rozhodně nenadchlo. Utahaná a rozvleklá, spíše komorní záležitost s asympatickou obtloustlou uzenkou v nesypatické a protivné hlavní roli. "Leckie" je sympaťák, přesto je jeho role ztvárněná rozporuplně a nemyslím si, že to byl záměr. Někdo to tady níže celé přirovnává k "Banshee". Jo, možná tak tím každodílným a častým šukáním, to jo. Ale jinak to BANSHEE nesahá ani po kotníky. Druhou sezonu si rád odpustím. Tož tak. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená krimi, ve které se s ničím nepářou. Typický "nezávislák" od Starz, ve kterém se nemusí ohlížet na útlocitné diváky, pro které je sex něčím odpudivým. Monica Raymund v hlavní roli je vynikající a jako obvykle válí i můj oblíbenec James Badge Dale. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oslava nezavislych, coolovych, na drogach fungujucich a s kymkolvek sexujucich lezbiciek. ;) A napriek tomu ta ustredna, Jackie, je u namornej policie. Realita? Nie, blbost. Vystajlovany policajtik obetujuci pre sluzbu v policajnom zbore aj prerusenie "fajky". ;) Ked sa slecna Jackie vybura, v zapati jej dojde, ze vlastne do vazenia nechce ist a terapiu nepotrebuje, lebo je tak coolova, ze je "v cajku"...kde vsade sme to uz videli. Inak do P-townu by som sa siel fakt pozriet. Zrejme je to jeden paradny open-bar, kde sa len staci natiahnut...a trhat. heh. Irony off. Cajicek pre naivnych, mladsich a nezorientovanych. 30% Po prvych dvoch dieloch, kedy som len krutil hlavou, som sa rozhodol pre "rychloposuv", ci sa moj tusak o dalsom vyvoji potvrdi. Zhruba ano, ziadne prekvapenie sa nekonalo. Lacny cajicek typu CSI Miami, ktory dava uzasne role-modely. Zvlast u policajtov aj u nezavislych "coolovych" rozhodnoziek. Neodporucam, zabity cas. Silna hviezda. ;) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

povedená kriminálka,která si po celou dobu drží slušnou atmosféru a i když by se jí dalo vyčíst,že není úplně nejoriginálnjěší,díky sympatickým postavám se jí dá leccos odpustit.Druhou řadu si dám rád...70% ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama