Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři ženy na jednoho muže, to je až příliš! Kdo má vydržet věčné potíže s manželkou, milenkou i hospodyní? Enrico najde skvělé řešení. Místo nich si pořídí Káču, robota, který zvládne všechny domácí práce a nereptá. Ovšem tak snadné to zase není. Když si nevyléčitelný proutník přivede domů novou milenku, Káča začne žárlit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....herci ok ....námet nie je extra originálny-nevadilo by,ale nazvať toto komédiou je vskutku odvážne...občasne sa dá pousmiať ,ale to je tak všetko.... ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o podstatě italského muže, ve kterém se skrývá menší, či větší kus Casanovy. A tak se zámožný Enrico Menotti (sám režisér Alberto Sordi) rozhodne vystřídat svoji manželku a hospodyni novým robotem do domácnosti. To, co se zdá jako velký triumf v jeho svobodném rozletu a radostném užívání života, se ovšem mění v pravý opak, kdy se stane poslušným svému robotu-hospodyni, který má výrazné lidské vlastnosti a majetnické nároky na svého pána, které jsou tak ženské a od kterých chtěl být navždy oproštěn. Z dalších rolí: manželka Marisa (Valeria Valeri), která se vydává žít svůj vlastní život, milenka a zároveň sekretářka Claudia Parise (Catherine Spaak), která už nechce stát na druhé koleji, hubatá hospodyně Teresa (Elisa Mainardi), nový Enricův objev Elisabetta (Edwige Fenech), která však s hrůzou utíká před šíleně žárlivým robotem, a samozřejmě robot-hospodyně Caterina (hlas Daniela Caroli), který spojuje to nejlepší i to nejhorší, co si Enrico v domácnosti přál. Není to sice zábava k popukání, ale přesto v dostatečné míře pobaví i vykouzlí úsměv. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama