Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Diskuze

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Nicolasa mám rada, ale tie teľacie oči, ktoré valí celé dve hodiny na Meg, brrrr. Celý film má nalepený na ksichte jeden výraz. Škoda, taký pekný romantický film to mohol byť. S iným hercom.

štěpule

štěpule (hodnocení, recenze)

Nejlepší film co jsem kdy viděla. Je to nádherná souhra. Krásný poetický příběh plný lásky a pocitů. Nejkrásnější hudba jakou jsem u filmu slyšela, nic jiného si tam ani nedovedu představit. A Nicolas Cage a Meg Ryan..... To snad ani nemusím komentovat;-) role pro ně jako stvořené. U mě má Město andělů plný počet a chválou nešetřím!

Kota

Kota (hodnocení, recenze)

puvodni verzi jsem nevidel, ale ted pro tento okamžik hodnotim jako celkem zdarily snimek. O Nebi nad berlinem jsem hodně slyšel, tak se už nemuzu dočkat až si ho někde seženu a kouknu na něj :-D

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Dost dobře povedená romantika ve které se nálada filmu nemusí zachraňovat zbytečnými kecy o pocitech a lásce. Oči vyjádří vše potřebné.

ElCon

ElCon (hodnocení, recenze)

Velice povedený (a vidím, že i nedoceněný) film. Někdy jsou ale scény postaveny jen na očích Nicolase Cage :-)

 (hodnocení, recenze)

Krasne,krasne,krasne.Skoda toho konca ale aj tak krasne.Majstrovske dielo.Pozriem si ho aj 100 krat.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

ke komentáři Jeanne: 'Originální je i provedení andělů v černém' - originální není ;-)
a k filmu samotnému - jeho největším problémem je, že to je remake - kdyby totiž neexistovalo Nebe nad Berlínem, byl by to hodně originální romantický snímek, který by ve mně vyvolával rozporuplné pocity: na jednu stranu je to prostě romantika a lehký patos, ovšem na stranu druhou zajímavý svět andělů, kteří se scházejí za úsvitu na pláži, ochraňují lidi, avšak také je doprovázejí na "onen svět", nemají hmat, chuť ani čich, jsou věční - jenže tohle všechno je tisíckrát krásněji vylíčeno právě v Nebi nad Berlínem...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Teď budu sprostý, tak by to neměl nikdo číst :D

Zkurvená Prima to musela přetnout 15 zasraných minut před koncem v tom nejemotivnějším okamžiku reklamou, nad tím zůstává rozum stát...

johnys

johnys (hodnocení, recenze)

Romantika de-luxe, bejt zenska, tak i zaslzim ;) No proste naaaaadhernej snimek...

J.o.h.n.ny

J.o.h.n.ny (hodnocení, recenze)

Nevíte, kdy to mají dávat v televizi... Tenhle film hold ve mě zanechal dobrý dojeme z té posmutnělé atmosféry, kterou decentně prosvítí andělský N. Cage:)

Krystofore

Krystofore (hodnocení, recenze)

Krásnej film,určitě patří do desítky mých nejoblíbenějších.Meg Ryanová je skvělá herečka a Nicolase Cage jsem si všimla a oblíbila si ho právě díky tomuhle filmu.

Reklama

Reklama