Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Recenze (507)

lili6 

všechny recenze uživatele

Romantika bez happyendu.... Aspoň jednou tu nemáme staré známé klišé,i když docela jsem jim v tomto případě happyend přála. Nikolas se jednou ponořil do role romantického hrdiny, který chce ukázat svou lásku. Film se mi líbil,a mohu doporučit. 75% ()

Gagner 

všechny recenze uživatele

Tento film je mi velmi blízký svým námětem, kterému musím dát plný počet. Nicolas Cage fakt působí jak z jiného světa a Meg Ryan je velice přesvědčivá. Po zhlédnutí originálu jsem však odebral hvězdičku, protože remake je remake :) ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Ač to u remakeů často neříkám, zde musím říct, že se mi to líbilo o něco málo víc než originál Nebe nad Berlínem, ale jen o krapek, protože oba filmy mají něco do sebe a kupodivu zrovna ty odlišné věci. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdojemnějších filmů, co znám. I když bych to asi neměl říkat na veřejnosti, fakt mě to nenechalo klidným. 92 % ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, který jsem viděla před pár lety. Není to žádná hovandina, která vás odežene od televozní obrazovky za pár minut a v tom spočívá kouzklo tohoto filmu. Děj je velmi napínavý a chvílemi překvapující. Moc se mi líbí zápletka mezi hlavními hrdinami, je to příběh o nenaplněné lásce a chvíle bezmezného štěstí. Když se anděl vzdá své podstaty, aby se stal člověkem kvůli ženě, kterou miluje, je to něco nadmíru romantického. Bohužel příjde zlom, který mě dosti překvapil. Nechci a ani nebudu vyzrazovat děj, ale tento film stojí za to! :) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Tady může Nicolas Cage konečně využít ty svoje psí oči směrem k okouzlující Meg Ryan. Ve filmu bylo pár hluchých míst kdy jsem se nudil, nicméně hezký romantický příběh jednoho člověka a anděla, který řeší "Šemíkovské dilema" skočit? či neskočit? Město andělů za zhlédnutí určitě stojí. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne.. ČSFD opět nezklamalo. 75%? lidi? vzpamatujte se. CO?? se vám na tomto filmu líbí? Pan Cage? No možná malinko ta myšlenka, černé postavy v pozadí, něco takového ano. Ale co ten zbytek? Maglajz v totálně přeslazeném medu za rudého západu slunce. Asi tak... :( 5/10 ()

Hawk 

všechny recenze uživatele

Mnohdy jsem se sice víc bavil, než byl dojat, ale musím uznat, že to nakonec nebylo zas tak špatný, jak jsem očekával od romantického filmu s Cageem. Co mě ale během první půle opravdu dostávalo byly jeho psí oči. Vždy když nasadil ten "svůj" pohled, připadal mi jak z ústavu pro mentálně zaostalé. A díky konci dávám 3*, jinak by to bylo za dve. ()

Sista 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Možná kdyby tvůrci neřekli, že je to remake Nebe nad Berlínem, tak by to byla celkem dojímavá a oduševnělá podívaná, ale takhle..oproti originálu plytké, hloupé, zapomenutelné. A Nicolas Cage se neustále tváří jako blbec. ()

hakon 

všechny recenze uživatele

Cage je v posledni dobe nic moc a proto ocenuj o to vice jeho roli Setha v dramatickem snimku plnem emoci a slz. Zacatek slibuje harmonie a prijemny odpocinek, ale osud tomu tak nechce a Seth je ponechan osudu, ktery by andel jen stezi prijal kvuli necemu jinemu, nez je laska. Presto imho zustava snimek prumernym a zdlouhavym. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jak silná musí být láska, abych se pro ni vzdal věčného života bez bolesti a utrpení? Tak jako v tomto filmu, ale občas mě napadá, že čím je láska silnější, tím větší je bolest při její ztrátě. Přesto bych si takovouto lásku přál prožít. Hodně sladký film, ale kdo nemá rád sladké, že? ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu jsem se delší dobu záměrně vyhýbala, protože když jsem ho viděla poprvé, jeli jsem na dovolenou do Chorvatska a v závěrečných minutách mi vhrkly slzy do očí (což se u takové "drsňačky" jako jsem byla já nepředpokládalo), přítel se na mě podíval, poklepal si na čelo, ja se začala smát, vyletěla mi nudle z nosu, načež jsme oba propukli v mohutný smích a můžu říct, že něžné osazenstvo autobusu bylo docela pohoršeno. Teď jsem se tedy pro film odhodlala znova, přítele poslala do vedlejšího pokoje, nachystala balík kapesníků a vychutnala si to. Brekot už sice nebyl tak mohutný jako napoprvé (když už víte jak to dopadne), ale byl. :-) Je to opravdu moc hezký film s výborným Cagem. Víc netřeba dodávat. ()

KayTee 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých TOP filmů. Ano, jsem vinna...jsem nenapravitelný romantik. I když u tohoto filmu mě k slzám výjimečně nedohnala žádná romantická nebo srdcervoucí scéna, ale moment, kdy se Seth vrhl na konci do moře a jak se Cassiel usmíval :-) ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Musím ještě snížit o jednu hvězdičku. Nejde tolik o příběh samotný, ale o to, jak na mě ten film působí. Strašně depresivně. Navíc ještě k tomu, jak to skončí... a tohle prostě nemůžu rozdejchat. A stačí v televizi zahlédnout jenom kousek filmu a už mi to vadí... ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Romantické ale nekýčovité, dojemné ale neomáčkovité. Uhrančující a nadpozemské díky hudbě a pomalému tempu dlouhých záběrů. A Cage do Města Andělů prostě sedí. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tento typ filmů. Nicméně občas zhřeším a něco zkouknu. Tentokrát jsem vyjímečně nebyla zklamána. Milý, lidský příběh, kde vše pěkně sedělo. snová atmosféra, poselství, že alespoň něco má smysl, krásná hudba. Za mne 75%. ()

Reklama

Reklama