Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Recenze (507)

nikhaj 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechcel svojho strazcu padnuteho anjela, vytiahnut z dennej rutiny zmenit zivot. Neovplyvnime vsetky udalosti a znasame prekazky padnute pred nase zraky a nestihame sa cudovat ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Vyborny namet a scenar, ktery vsak srazi prehnane kycovita hudba a tak nejak rekneme "uchylne" hrajici Nickolas Cage. Hvezdicku nahoru za Meg Ryan. Za mne srazenych 60 pro. ()

Wineology_ 

všechny recenze uživatele

V podstatě to co byste čekali že se stane se v tom filmu opravdu stane, není to nic co by bylo nějak neočekáváné, ale lidi...To zpracování! Neskutečně nádherné herecké výkony, skvělý soundtrack včetně Iris od Goo Goo Dolls, dobře pojaté Los Angeles, které se netočilo pořád jenom Hollywood Sign, pláž a zpátky, ale jsou tam i záběry z běžnějších míst, které mají také svojí úžasnou atmosféru... No zkrátka ten film je božsky udělaný. Krása. Nezbývá než doufat, že mi nějaký krásný anděl s ženským pohlavím taky spadne z nebe... ()

J.o.h.n.ny 

všechny recenze uživatele

Mě se to prostě líbilo a tečka. Nevím jak se vám hodí Cage do romantických rolí, ale mě tady ten jeho vyděšený a stereotipní výraz seděl, protože jak zahrát anděla, který necítí doteky, polibky a chuť jídel. On vlastně hraje stereotipního anděla, takže mi tam sedí. Ryanová - klasika. ()

Yara 

všechny recenze uživatele

Nevím, co říct, když jdou ještě závěrečné titulky. Bylo tam toho tolik. Rád bych se teď ale někomu dlouho díval do očí, pak s ním dlouho mlčel, a pak o tom mluvil. I když je to romantický film, myslím, že o to tady vůbec nejde. Přesto, že bylo ve filmu pár míst, o kterých by se dalo polemizovat, celkově se mi líbil a to především proto, že mám obecně rád téma života před životem, po životě nebo prostě mimo něj. Určitě budu o některých scénách dlouho přemýšlet. A určitě zajdu do knihovny a půjčím si tam Hemmingwaye... ()

HHOKY 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage a Meg Ryan dohromady v romantickém filmu=skvělá kombinace.Krásné,smutné(oko žádného diváka nemohlo zůstat suché!)Krásné zpracování,krásná hudba..Navíc promiňte mi tu zaujatost-ale je to zkrátka film,kde má Nicolas Cage ty nejkrásnější kontaktní čočky na světě!:-) ()

Iscariot 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo nesnáší romantické filmy, tak ať se tomuto filmu vyhne. Nicolase a Meg musím pochválit, moc se mi a mé přitelkyni ve svých rolích líbily. Příběh je poněkud smutný, ale po jeho shlédnutí jsem si najednou začal osob, které miluji, vážit mnohem více. ()

Glance8 

všechny recenze uživatele

Tohle je film na kterej nezapomenu, má hloubku, má sílu a energii! Je to krásná romantická píseň. kdo věří na anděly, tak v tom najde i kousíčky pravdy, je tady naděje, láska, zklamání, slzy, smrt, síla, bolest i nádherná hudba, která podkresluje celý děj. Nicolas i Meg jsou pro to jako stvoření, nedovedu si představit herce, který by dokázal lépe ztvárnit "Anděla smrti" ...Takže vřele doporučuji! ()

p81 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc mě tenhle film začíná vadit, tak strašně slizký a sladký, ale přesto jsem se od toho měl problém odtrhnout. ()

jarod13 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to dokonalý film, kvůli tomuhle filmu jsem si koupil svůj první dvd přehrávač. Myšlenka filmu je skvělá, úžasná zvuková atmosféra...Peter Gabriel.... Herecké výkony úžasné, pro mě je to jeden z nejlepších filmů a to i přesto, že nemám rád slaďárny......konec filmu je prostě užasný a reálný.....Řekl bych, že hodně lidí to rozbrečelo. Viděl jsem film i s dabingem........-50% kvality.....hrozný. Titulky jsou titulky. Přesto, že jde o remake, je to ještě lepší...... :-) ()

chaynie 

všechny recenze uživatele

Původní film Nebe nad Berlínem se mi nikterak nelíbil, americký remake nevychází pro mě o nic lépe. Jedna hvězdička připadá Nicolasi Cageovi za jeho nevinný kukuč :) ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

Příběh o životě a smrti. O lásce a bolesti. O doteku a východu slunce. Ještě dlouho po něm jsem seděl a koukal z okna. Udělal si čaj a schoval se do deky. Přemýšlel o životě a hledal anděli. Nicolas je úžasný herec a s Meg udělali úžasnou dvojci. Celou symphonii dirigoval Brad Silberling a 114minut překrásného příběhu bylo na světě. Děkuju (99%) ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Tradičně naprosto strašný Nicolas Cage. Poslední dobou si myslím, že hraje své postavy jako přes průklepák. Od Leaving Las Vegas, za který byl po právu oceněn, se nějak nemůže zbavit filmového kabátu dlouhých pohledů svých "okouzlujících" očí. Konec možná trochu silnější, ale celkový dojem z jeho herectví je žalostný. ()

ra0474401 

všechny recenze uživatele

Skvělý. Skvělý a ještě jednou skvělý. Nevím, přesně, co je tak skvělý, ale takových filmů je málo. A přitom něco tak průměrnýho, že? ()

jakub.kuba 

všechny recenze uživatele

Nedovedu říct proč, ale neskutečně se mi to líbilo. I když takovýhle romantický filmy vážně nemusim, tohle bylo .... No prostě krásný. A celý ten nápad s tím, že lidi nezabíjí smrtka, ale andělé... No prostě paráda. Akorát smutný konec by být nemusel, dal se očekávat celý film, bylo to .. no žádné velké překvapení. A ještě něco - strašně mi to připomíná jeden film, jen si nemůžu vzpomenout který to byl ... ()

Fujin 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, velmi příjemný. Po shlédnutí působí jako procházka kolem rybníka či upřené sledování hvězd na noční obloze se závanem nějaké té životní filozofie. Jen ten Cage mi tam stále nějak nesedí. ()

Reklama

Reklama