Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pár naprosto povahově rozdílných lidí, Justice (Janet Jackson) a Lucky (Tupac Shakur), se vydává na dlouhou cestu z Los Angeles do Oaklandu. Společnou mojí pouze jedinou věc: nemohou vystát jeden druhého. Na dlouhé cestě na korbě náklaďáku ale zjistí, že jsou k sobě přitahováni. Po cestě plné pohody, kdy se ocitnou téměř u cíle, však nastane zlom. Jsou postaveni tváří v tvář šokujícímu násilí, které, jak doufali, nechali navždy za sebou. Tato cesta jim otevřela oči a ukázala život ze stránky, kterou si nikdy nemohli ani představit. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (18)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Tvorcom sa podaril husarsky kusok, ked do tejto romantickej road movie obsadili dve hudobne ikony ako bezpochyby Janet a 2Pac vo svojej dobe boli (2Pac este stale je;).Mozno je to k neuvereniu, ale obidvom sa presvedcivo podarilo zahrat svoje "zamilovane" ulohy.Treba ocenit najma 2Pacov vykon, ked po serii filmov, kde hral tvrdych chlapikov z ulice dokazal zahrat ulohu citliveho mladika. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Poetic Justice viac zapadá do kolonky americký nezávislý film deväťdesiatych rokov o mladých zblúdilcoch hľadajúcich zmysel života, než žeby šlo o nejakú priamočiaru "gangsta" záležitosť. Pohodové momenty striedajú tie vážnejšie a dokonca aj tragické. Film o dvadsiatnikoch, ktorí sa bez rozmyslu príliš mladí pustili do života dospelých a ich vysnívaný svet sa im postupne začína rozpadať. Alebo naopak nemali odvahu na krok typu vysokoškolského vzdelania. Janet to s Tupacom perfektne sadne a sú veľmi sympatickí a tá zlatá malina je asi zlý vtip. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Rapper Tupac a zpvěvačka v Janet Jackson v jednom filmu, byla dost dobrá volba. Ti dva se k sobě náramně hodí. Filmy s Tupacem mi vyloženě sednou, protože jeho herecký výkon mně opravdu vždy upoutá. Navíc tento film se velice liší od ostatních filmu s nim. V Juice a Nad košem hrál jen tvrdé gangstry. Ale jak řekl sám v dokumentu Tupac: Resurrection , že během natačení tohoto filmu se musel zklidnit. Aby také ne, když jde o krásně romantický film, který má sice trochu dramatický konec ale toho happay-endu se dočkáme. A Tupac zde hraje docela klidného poštovního doručovatele, tak opět to zahrál na výbornou. Janet Jackson byla ve filmu velmi krásná a je škoda, že teď už není. Nečekejte žádný gangsta movie ve kterým by od začátku, až do konce hrál hip hop. Čekejte jen romantické drama, které stojí za to! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdesi v džungli velkoměsta Los Angeles žije samotářská kadeřnice Justice ( Janet Jackson ). Nepřízeň osudu, která se projevila ztrátou milované osoby v přestřelce gangů a sebevraždou matky alkoholičky, ji přivedla k psaní poezie. Scénář : John Singleton. Kamera : Peter Lyons Collister. Hudba : Stanley Clarke, James Harris III, Janet Jackson a Terry Lewis. ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

51. Zlatý Glóbus za rok 1993 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "Again" - Hudba a text James Harris III, Janet Jackson, Terry Lewis ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Janet Jackson & Tupac Shakur = určitě zajímavé spojení dvou rozdílných zpěváků, ale jinak nic náročného. Taková sprosto-žvejko-milá jednohubka s čokoládovým odstínem. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádné umění ani o revoluci v žánru, ale fajnová romantika s překvapivě dobře zahranými party (Janet i 2Pac přehrávají i své profesionální kolegy). Singletonovi nahlížení do černošské společnosti bez příkras jde, hudba odpovídá žánru a míra kýčovitosti není nikterak přehnaná (tudíž je film vhodný i pro cukrovkáře:-). Hlavní devizou filmu je jeho styl, začátek 90. a ozvěny 80. let z něj cítíte na sto honů a tak mu odpustíte pár zbytečných a pár mimózních dialogů, velmi jednoduše načrtlé charaktery a občas až trapné pokusy o ztvárnění slangu... 75ˇ% ()

Morico 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojaté romantické drama, ve kterém Tupac dokazuje, že dokáže zahrát i role, které nejsou jeho běžné nátury a Janet nezůstává v pozadí... pro milovníky Tupaca a černošské angličtiny: Tupac zde božsky kleje :D ()

K1K0 

všechny recenze uživatele

Je to niečo iné ako som zvyknutý u filmoch s čiernym podkresom, väčšinou je to samá vražda, zbrane, násilie a drogy. Pri tomto mám však uplne iný pocit ako pri väčšine, nezávislí film ktorý ukazuje zmysel života mladých ľudí a nesnaží sa nič skrývať, a je to veľmi pekne. ()

Reklama

Reklama