Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější a nejgenitálnější revue světa (pro lopaty a vězně) dospělo (snad už konečně) ke své dementiéře, a je to vskutku labutí plíseň partičky dost hnusných vymaštěnců, trestanců a nesvéprávných jednomuněk, co se pro 15 minut slávy urputně pokoušejí před kamerou sebemrzačit a fekálně sebeponižovat. Každopádně si to kluci zjevně dost užili a nemohli se na place skoro ani na chvíli přestat blahoslaveně upřímně chichotat při všech těch svých furtdokolových intelektuálních lapáliích vesměs v podobě rozličných traumat koulí, deformování si přirození, metání spermatu a hoven na sebe i na své bratry ve sraní či bezelstných snah o kontuze, fraktury a hematomy. Prostě čiročirá královská zábava pro největší mozkouny, neurovegetativní výhřez společnosti a spodních deset tisíc, a já se opět děsím světa i zdejších müslitelů, kteří takový sqost plně prostoduše docení a jsou navíc schopni tyhle mentály sqěle živit dlouhodobým udržováním na výsluní popularity. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Ústřední grupa recykluje, ale recykluje ve jménu nostalgie. A obvykle to funguje. Pořád je to hlavně o tom, že se sejde parta lidí bez pudu sebezáchovy a provádějí věci, které když člověk sleduje bolí ho určité části těla. Humor je přízemní, "buranský", ovšem někdy je prostě vhodná doba na to nesnažit se za každou cenu tvářit jako kultivovaný intelektuál, ale přiznat si, že se člověk prostě musí smát podobným ptákovinám. ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Paramount Pictures | V živote nech vám nenapadne, že sa vám páči tento film. Alebo Jackass ako celok. Ubližujú si tam a je to nevhodné, tieto veci sa proste nerobia, sú to dospelí ľudia a mali by poznať základy slušného správania, hlavne teda pred kamerou. Nikdy to nepúštajte deckám, nikdy sa nepriznávajte, že ste to videli a už vôbec o tom nepíšte žiadne recenzie. Vymažte tento film z existencie. Srandujem, je to zábava, ale extrémne nevhodná a drbnutá. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jackass už rozhodně přišlo o tu svou originalitu a ztřeštěnost z dob minulých. Teď už je to jen parta starých opelichaných a šedivých týpků, kteří rádi ukazují svoje genitálie a pijí zvířecí semeno. Před pár lety snad neexistoval nikdo, kdo by netušil kdo jsou Jackass a jejich scénky kolovaly všude na internetu. Snad jen ze soucitu uděluji 2*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn sa po tak dlhom čase vrátiť k tejto partičke. Niektorí chýbajú, iní boli nahradení. V zásade ale baví hlavne stará parta. Nie nováčikovia. Jackass je ale drsnejší. Kopec krát som mal problém udržať oči na obrazovke. Cup test rozhodne najhoršia vec v celom filme. Ehren McGhehey je pán. A mal asi zo všetkých najväčšiu smolu. Úvod s Peniszzilou potešil. V zásade presne to, čo jeden od toho očakáva. Vracanie, prdenie, zatváranie očí a neustály smiech. Fajn rozlúčka ( ak to teda rozlúčka je). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)
  • Protože většina filmu Jackass Forever byla natočena během pandemie covid-19, všichni členové herců a štábu museli být testováni na covid-19 každý den natáčení. To zvýšilo rozpočet o více než 1 milion amerických dolarů. (KGBelik)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama