Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Recenze (95)

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem, či "Jackass Forever" reálne potrebuje nejaký koment. Chvíľku mi trvalo kým som pochopil do akého sveta som sa vlastne dostal. Priznávam, že nikdy som túto partiu nesledoval, nevidel žiadne ich predošlé "Jackass" projekty a tak som do toho išiel trošku naslepo. A v úvode som mal obavy, že toto bude absolútny hnus a dno komédie. No ako sme išli ďalej a sledovali ďalšie a ďalšie kaskadérske kúsky týchto (a budem celkom úprimný) magorov, tak som sa začal miestami aj celkom baviť. Najmä asi v časti v tmavej miestnosti, kde sme mali nebezpečného pytóna. A pár ma tiež ešte pobavilo. Pri iných som znechutene zavieral oči, lebo som mal pocit, že idú neskutočne ďaleko a vymýšľajú absolútne stupidity, ktoré nikto nikdy nepotreboval vidieť. Ale vo výsledku poviem, že miestami som sa úprimne zasmial na tom, čo na seba títo týpci vymysleli. Takže čo dodať? Hodnotenie: B- ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější a nejgenitálnější revue světa (pro lopaty a vězně) dospělo (snad už konečně) ke své dementiéře, a je to vskutku labutí plíseň partičky dost hnusných vymaštěnců, trestanců a nesvéprávných jednomuněk, co se pro 15 minut slávy urputně pokoušejí před kamerou sebemrzačit a fekálně sebeponižovat. Každopádně si to kluci zjevně dost užili a nemohli se na place skoro ani na chvíli přestat blahoslaveně upřímně chichotat při všech těch svých furtdokolových intelektuálních lapáliích vesměs v podobě rozličných traumat koulí, deformování si přirození, metání spermatu a hoven na sebe i na své bratry ve sraní či bezelstných snah o kontuze, fraktury a hematomy. Prostě čiročirá královská zábava pro největší mozkouny, neurovegetativní výhřez společnosti a spodních deset tisíc, a já se opět děsím světa i zdejších müslitelů, kteří takový sqost plně prostoduše docení a jsou navíc schopni tyhle mentály sqěle živit dlouhodobým udržováním na výsluní popularity. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Už jen průměrná zábava, která sází na nostalgii a kde většina obsahu sestává z bouchání do koulí, prašivých a ohraných nápadů. Po pauze 10 let jsem čekal i lepší brainstorm. Crew nových členů chybí chemie a charisma, má to pro mě divnou pachuť kvůli kauze Bam Margera. V podstatě jediný se mi líbilo Pontiusaurus-intro a když býk zrasil Knoxvilla. Jackass je holt velká a zavedená značka, která bude pokračovat 4ever - pro tvrdý $$$ a nehledě na starý fans (jsem děcko přímo odchovaný tady tím, potažmo CKY atd). P.S. o chlup lepší je Jackass 4.5 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skull & Crutches. To první je už x-krát rozbité, ty druhé mají ošoupané všechny gumové nástavce. Nyní lehce na vlnách nostalgie a ze zesílenými ataky na koule (možná proto, aby si ti stále dětinští pánové dokázali, že je ještě mají). Divák už snad za ty roky ví, do čeho jde, takže házet odpady mi přijde trochu pozérské. Nejdrsnější kousek asi „the marching band“ a to se ani nedostali k těch plechovým vratům, o které se měli rozmáznout.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco celý život vychází, tak proč to měnit? Jackass se vrací a bez špetky inovace pouze recykluje předchozí kousky. Tento díl je především výjimečný mimořádným výskytem penachimů, které jsou k vidění takřka v každém záběru. Samozřejmě nemohou chybět ani hovna, prdy a šeredně tlustá prasata. Kupodivu to však celé nějak funguje a já se při sledování celkem bavil. Nejlépe sice hodnotím scénky založené na skrytých kamerách, ale přiznávám, že jsem se často smál i při většině ostatních počinů. Tou nejvtipnější částí však zůstává, že se Johnny a Steve již brzy za starce ani nemusejí převlékat. ()

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Začátkem roku překvapivě vyšel novej a zároveň i poslední díl filmu Jackass s naší naší známou, ale výrazně prošedivělou partou. Tyhle mamrdi se pro naše pobavení opět vrací s další dávkou kreténský zábavy ve formě kopanců do koulí, vystřelů z děl, dráždění vyšinutejch bejků a další nebezpečný zvěře . Trochu jsem měl obavy, že s věkem hoši trochu poleví, ale naštěstí jsem se mýlil a nakonec vyváděj stejný kraviny jako zamlada. Jestli jste viděli předchozí tři filmy, tak víte do čeho jdete. Novinkou jsou v tomhle filmu i tři nováčci, ale žádnej z nich nejde s kaskadérskejma kouskama do takovejch extrémů jak originální parta. No i když Poopies se přiblížil asi nejvíc. A samozřejmě největší masochista je opět Steve-O. Mezi moje nejbolíbenější kousky patří našlapaný intro ve stylu starejch monster filmu, svačinka pro supa, překážková dráha, testování suspenzorů a i když nechci odhalovat všechny kousky, tak prozradim, že v mym nejoblíbenějším figuruje Earhon připoutanej k židli s lososem v klíně. Celkově tenhle film pořád nepřekonalo můj nejoblíbenější díl Jackass 3.5, ale já se u tohohle posledního rozloučení v jednom kuse smál a to je asi to jediný na čem záleží. V dnešní depresivní době jsme tenhle snímek potřebovali asi víc než kdy jindy. Jako rozloučení to fakt rozhodně za to. Pro fanoušky Jackass je tohle samozřejmě povinnost, takže tomu dávám tak 7/10 a vy ostatní co jste ještě neměli možnost film vidět v kině, mrkněte na něj aspoň na NETFLIXU. A nezapomeňte skouknout i rozšířenou verzi 4.5 což je vlastně hodina a půl nového materiálu, kterej vám byl trochu nastíněnej v závěrečných titulích Jackass Forever. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zub času plyne rychle a je to vidět i na původních členech JACKASS. Naštěstí jsou to pořád stejní pošuci a já se opět u JACKASS bavil.  A dokonce bych řekl, že víc než jsem si od toho sliboval. Takže za mě spokojenost. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Konečně zábava té nejvyšší intelektuální úrovně. Spousta vtípků byla zrecyklovaná z minulých dílů. Tento díl byl více než kdy dříve zaměřený na přehlídku lilků, těch bylo opravdu hodně. Některé vtípky jsou trapné a jejich pointa vyznívá do ztracena. Jiné jsou svojí naprostou debilitou na samém dně zábavy a je zhola nemožné se nezasmát. [70 %] ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 (2006) úplně si vybavuju tu dobu, kdy jsem na to koukal s kámošem a venku jsme se pak snažili  napodobit jejich kousky nebo vymýšleli nové. Od té doby, mám rád Knoxvilla a s radostí jsem sledoval filmy, ve kterých se objevil - můj nejoblíbenější a asi i jeho nejlepší film v kariéře - The Dukes of Hazzard. Příjemná nostalgie, konec jedné éry. Jackass Forever ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

"Opakovaný vtip prestáva byť vtipom", Jackass nepriniesol nič nové. Ale na druhej strane proti gustu žiadne dišputát. Ale moje gusto to nie je. Nepríde mi vtipné, keď dospelí chlapi skáču do hovien alebo bľujú o dušu. Ani keď si na vtáka necháš položiť 1000 včiel a celkovo mi myšlienka nechať si drtiť gule profi boxerom príde retardovaná. Tak ako celý tento formát. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Technicky opět parádní a přestože je velká část o mlácení do rozkroku, pořád je zábavné tuto partu idiotů sledovat při jejich pokusech se zmrzačit. A vzhledem k tomu, že se většina přibližuje padesátce, o to zajímavější je vše sledovat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V teto revival francize se nejvic budete bat o zdravi a bezpecnost ucinkujicich. Pokud mate na toto zaludek, budete se smat od zacatku do konce. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn sa po tak dlhom čase vrátiť k tejto partičke. Niektorí chýbajú, iní boli nahradení. V zásade ale baví hlavne stará parta. Nie nováčikovia. Jackass je ale drsnejší. Kopec krát som mal problém udržať oči na obrazovke. Cup test rozhodne najhoršia vec v celom filme. Ehren McGhehey je pán. A mal asi zo všetkých najväčšiu smolu. Úvod s Peniszzilou potešil. V zásade presne to, čo jeden od toho očakáva. Vracanie, prdenie, zatváranie očí a neustály smiech. Fajn rozlúčka ( ak to teda rozlúčka je). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chlapci, teda naozaj forever. Grupa magorov s hviezdičkou, čo nepoznajú medze BOZP, si teda stále vedia pomastiť sebemenšie zákutia ľudského tela. Presne tak, ako ich máme radi. ()

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Jackass Should Have Stayed Dead Forever. Toto mohlo byť vtipné, tak 20 rokov dozadu, keď Jackass zažíval zlaté časy popularity na MTV a chalanom bolo tak dvadsať, takže sa dalo ospravedlniť, že im doslovne j*be v hlave a posúvajú hranice tej najspodnejšej televíznej zábavy ešte o tri poschodia nižšie. Pozerať sa však na ochabnutých päťdesiatnikov ako si demolujú genitálie je už iba zúfalý pokus urvať si posledných 15 minút slávy predtým než im zmrzačené telá doslúžia úplne. Fekálny humor tu nastúpi tak v druhej minúte, záber na dick už v tej prvej a ďalej to nie jej o nič lepšie. Nestačí, že si tunajšia vygumovaná partička už pol storočie spôsobuje bolesť na všemožné spôsoby, tentoraz to je výhradne o tom si čo najviac zmrzačiť už evidentne nefukčné genitálie, ohadzovať sa hovnami a hádzať sa tvárou na smradľavý anál asi tak 200 kilového spoteného mentálne retardovaného tlsťocha. No vážne ... haha. Obstarnutá Jackass partička ktorá v tomto veku vyzerá, že po fet nemá ďaleko sa evidentne bavila tým, že si umýselne pokúša skrátiť život, čo však má byť vtipné na tom pozerať sa ako si niekto nechá stlačiť zvráskavený k*k*t na hrúbku asi tak 1mm mi ostane záhadou. Nie som žiaden puritán, dokážem si užiť rôzny typ humor (napríklad taký Jackass Presents: Bad Grandpa považujem za veľmi fajn komédiu), ale tu už stratili všetku súdnosť a na staré kolená sa hranice snažia posunúť do tak ďalekých fekálno-a-poďme-si-nechať-opichať-penis-včelami humoru až to hraničí s totálnou nepozerateľnosťou ich vyvádzania. CELKOVO: 0/10 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jackass už rozhodně přišlo o tu svou originalitu a ztřeštěnost z dob minulých. Teď už je to jen parta starých opelichaných a šedivých týpků, kteří rádi ukazují svoje genitálie a pijí zvířecí semeno. Před pár lety snad neexistoval nikdo, kdo by netušil kdo jsou Jackass a jejich scénky kolovaly všude na internetu. Snad jen ze soucitu uděluji 2*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nikdy sem nebyl fanoušek téhle partičky a jejich (asi) poslední film na tom nic nezmění.Jinak je to taková klasika.Některé "scénky" celkem vtipné, některé nechutné a zbytečné.Těžko čekat, že se v tomhle formátu přijde s něčím novým...40% ()

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama