Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

domirovec 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší díl z celé série. Jackass Forever je prostě solidní nálož extrémně pitomý zábavy pro extrémně pitomý lidi. Celé to však působí pěkně svěže a dobře, což je sakra fajn. Celá Jackass partička je už o mnoho starší, ovšem to je rozhodně nezastavuje v dělání dalších hovadin. A jelikož jsem člověk s ne moc vytříbeným smyslem pro humor, byl tohle pro mě ideální komediální prožitek. I přesto, že mě dost štvala ta Bam Margera kauza, naštěstí jsem to přes můj menší odpor vůči němu jakožto osobě nakonec přežil, i přesto, že mi taky chyběl, o tom žádná. Film je však plný skvělých záležitostí, přičemž netroufám si ani popravdě říct, který z nich byla nejméně šílená či dobrá. Celé je to také rozhodně podle mého názoru ještě o mnoho lepší než třetí díl, který bohužel v některých věcech zůstal pozadu a zdaleka nebyl tak dobrý jako tohle. Pokud jste tedy i vy přišli na chuť Jackass filmům, myslím, že se jedná o záležitost, která opravdu stojí za zhlédnutí. 5/5 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímný, tak se mi Jackass 4.5 paradoxně líbil o trochu víc. Ne že by Jackass Forever nebyl dostatečně šílený a nechutný, ale určité scény mi přišly takové nijaké, výtku mám i k některým novým účastníkům, někteří jsou extrémně nesympatičtí, jiní zase nezajímaví. Jako celek je čtvrtý Jackass takový neurážející průměr. Tak či tak se těším na další šílenosti. 6/10. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem, či "Jackass Forever" reálne potrebuje nejaký koment. Chvíľku mi trvalo kým som pochopil do akého sveta som sa vlastne dostal. Priznávam, že nikdy som túto partiu nesledoval, nevidel žiadne ich predošlé "Jackass" projekty a tak som do toho išiel trošku naslepo. A v úvode som mal obavy, že toto bude absolútny hnus a dno komédie. No ako sme išli ďalej a sledovali ďalšie a ďalšie kaskadérske kúsky týchto (a budem celkom úprimný) magorov, tak som sa začal miestami aj celkom baviť. Najmä asi v časti v tmavej miestnosti, kde sme mali nebezpečného pytóna. A pár ma tiež ešte pobavilo. Pri iných som znechutene zavieral oči, lebo som mal pocit, že idú neskutočne ďaleko a vymýšľajú absolútne stupidity, ktoré nikto nikdy nepotreboval vidieť. Ale vo výsledku poviem, že miestami som sa úprimne zasmial na tom, čo na seba títo týpci vymysleli. Takže čo dodať? Hodnotenie: B- ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé pozorovat jak se mění postoj veřejnosti vůči kultu Jackass. Začátky, rok 2000 - staří jsou pohoršení a volají po zákazu, pro mladé nejlepší věc na světě. 2002-2012 - staří si zvykli a berou je na milost, mladí vyžadují extrémnější a kreativnější stunts. 2022 - staří se královsky baví, Jackass je relativně krotká zábava, mladí řeší jestli při scénách není zbytečně plýtváno zdroji, příp. neeticky zacházeno se zvířaty. Jackass beru jako zásadní kulturní moment, stále si držící svůj nevyslovený étos - mix závazku vůči dobře provedené scéně, které je podřízeno vše (důstojnost, bolest, zdraví), nesmysl a exces jako nejvýše postavené hodnoty, atmosféra všeobecného nebezpečí, ovšem s veskrze pozitivním přístupem a zjevnou péčí o dobro svých fellas. Tyhle věci spolu pořád vzácně ladí, jejich účinky se sčítají a navozují po celou stopáž dobrý pocit, i když u některých členů je již patrný úbytek energie ("kolik dáte? tak jo, ještě jeden díl"). Potěší nulová toxicita, do koulí tu dostávají nakopáno malí, tlustí, černí, teplí, ženy, židi, všichni, a scéna se škorpioním botoxem slouží jako osvícený mimoděčný komentář ke společnosti ve které jsou procedury jako botoxové injekce přijímané za běžnou součást péče o svůj zevnějšek. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)
  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama