Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Už jen průměrná zábava, která sází na nostalgii a kde většina obsahu sestává z bouchání do koulí, prašivých a ohraných nápadů. Po pauze 10 let jsem čekal i lepší brainstorm. Crew nových členů chybí chemie a charisma, má to pro mě divnou pachuť kvůli kauze Bam Margera. V podstatě jediný se mi líbilo Pontiusaurus-intro a když býk zrasil Knoxvilla. Jackass je holt velká a zavedená značka, která bude pokračovat 4ever - pro tvrdý $$$ a nehledě na starý fans (jsem děcko přímo odchovaný tady tím, potažmo CKY atd). P.S. o chlup lepší je Jackass 4.5 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 (2006) úplně si vybavuju tu dobu, kdy jsem na to koukal s kámošem a venku jsme se pak snažili  napodobit jejich kousky nebo vymýšleli nové. Od té doby, mám rád Knoxvilla a s radostí jsem sledoval filmy, ve kterých se objevil - můj nejoblíbenější a asi i jeho nejlepší film v kariéře - The Dukes of Hazzard. Příjemná nostalgie, konec jedné éry. Jackass Forever ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Kdo nezná dřívější kousky, bude asi v šoku. Já už jenom jsem tak nějak zvědavej, co zas přijde. A opět je tam hodně bolesti, kaskadéřin, nechuťáren a zhovadilostí a většinou se to vše točí kolem prdelí, koulí, šulinů, bradavek. Ale to zjistíme hned v úvodní znělce s godzilou, která sice pobaví, ale je vám jasné, že ve stejném duchu to takhle bude celé. Ale jo, jednou za čas se na něco takového dá kouknout, ale lidi, co to točí, asi nejsou úplně v pořádku. Na druhou stranu je mi to jedno. Když chtějí, tak chtějí... a něco tam fakt pobavilo. Psycho. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Po mnohých odkladoch Jackass Forever si našlo cesto do UK, a ja som mal dožičený jeden z najlepších kino zážitkov vôbec. Toto bola moja prvá skúsenosť s Jackass v kine, a aj napriek tomu, že tam so mnou bolo len osem ďalších ľudí, smiech, bolesť, súcit sa hlasito niesli naprieč celou sálou. Mimo kontroverzií, a novinách o zraneniach počas natáčania, o filme ako takom som veľa nevedel, takže Jackass Forever bolo pre mňa vskutku prekvapením, a som rád, veľmi rád, že títo postarší páni si uvedomili svoje limity, rozšírili svoje rady, a bolesť bola naprieč filmom rozdelená medzi viacerých ľudí. A čo tiež musím povedať, napriek tomu čím si táto skupina prešla, starnú úžasne, vyzerajú úžasne - Knoxville & Steve-O spochybňujú moju sexualitu, WOW! Posledných pár dní, som mal Jackass binge, a dospel som k pocitu, že ako starli, ich content bol v mojich očiach lepší, a to sa len potvrdilo s Jackass Forever. Áno, je to stále degenerovaná zábava, to sa nikdy nemenilo a nikdy nezmení, no možno s tým vedomím že sú starší, ja taktiež starnem tak sa viacej o nich bojím, viacej s ich bolesťou súcitím. A taktiež si myslím, že je zábavnejšie a obohacujúcejšie sledovať ich vývoj naprieč filmami ako aj ich reakcie na všetky tie šialené situácie do ktorých sú vhodený, keďže viem čím všetkým si prešli, a ako ich tie skúsenosti sformovali. A úprimne, rewatch filmov rozhodne pomohol, keďže tento film mal niekoľko callbackov k ich predošlým skitom, ktoré dostali boost zábavnosti vďaka tej obnovenej nostalgii. Tiež sa mi páčil ten aspekt mentorovania novej generácie, ktorá je plná zábavných charakterov ktorý sa neboja, a idú naplno (a pre Rachel Wolfson som od prvého záberu vytvoril miesto v mojom srdci). MVP filmu je pre mňa Danger Ehren - či už to bolo tápanie v temnote, alebo cup test, alebo lie detector - absolútny MVP! Tých údajných 96 minút ubehli ako voda, naozaj nemám šajnu kam sa tie minúty podeli. Ja som sa bavil náramne od začiatku (pa-rá-dna otváracia sekvencia!) až do samotného do konca; trochu bolela čeľusť od toho ako som zatínal zuby, pichalo v boku od smiechu... i keď na konci titulkov som trochu osmutnel ❤️ Jackass je vskutku Forever! ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z Jackass se po letech nedostavila! Většinou genericky oplzlé  scénky už jsme viděli v době kdy to bylo těžce cool. Celé je to takový marný pokus na sebe po letech znovu upozornit. Znuděně jsem se za celý díl pousmál jen včelímu roji v rozkroku Steva- O, létajícímu Zachovi do kaktusů a hokejové střelbě na Ehrena v brance. Doba zhovadilých kousků těchhle magorů už je zkrátka o jednu generaci fuč. 2/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)
  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)
  • Při scéně na běžícím pásu si můžeme velmi nepatrně povšimnout, že jeden z „členů kapely“ je i vyloučený Bam Margera. (jajo161)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama