Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrabě Dracula se střetává s mistrem hypnotizérem Svengalim v osudovém souboji dvou nemrtvých legend. O jejich vzkříšení se postaraly také herecké hvězdy JOHN CARRADINE (Přepadení, Hrozny hněvu) a LARRY HANKIN (Řeč peněz, Podraz 2). Prominentní spisovatel John Wainwright tvrdí, že je reinkarnací nechvalně proslulého „ovladače myslí“ Svengaliho. Za využití černé magie zrežíruje rituální pohřeb své poslední dámské oběti, čímž podnítí zvědavost podivného doktora Gregoria, který je ve skutečnosti samotným hrabětem Draculou. Vládce upírů se po delší době rozhodně vylézt ze svého staletého úkrytu a vydává se na cestu, na jejímž konci může stát pouze jediný krvelačný vítěz. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Film pôsobí ako jedna nechutná, absolútne nevtipná komédia (teda skôr paródia), ktorá vôbec nedáva zmysel, a v nej asi ten najhorší Dracula, aký sa kedy vo filme objavil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla strašná slabota, viděl jsem dost filmů s Draculou a hrdě konstatuju že tohle patří mezi nejslabší. Samotnej představitel Draculy byl dost špatnej a jeho pokus o schovávání byl ubohej. Celej film je strašně zbytečně pomalej a strašně nudí a celej ten rádoby příběh je strašně debilní, navíc mě strašně iritovala ta hudba která se nedela poslouchat, prostě tragédie. Film nemá ždibet atmosféry a retardovaný konec byla jenom poslední kapka mé trpělivosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O krvežíznivém Drákulovi již bylo natočeno bezpočet filmových zpracování, ale většina z nich se velké slávy nedočkala. Ani tento kousek nebude žádnou výjimkou, což mi jistě ti co film viděli, potvrdí. Poněkud kostrbatý scénář však oblékl celý děj do velice zvláštního hávu, který se dá označit za „vskutku netradiční“. Dle mého názoru to však nebylo zrovna nejšťastnější řešení, kterému nepomohlo ani angažování několika známých tváří. První věc co se mi nelíbila, byla kvalita obrazu. Ta jde ovšem na vrub společnosti Řitka, která si s tím ovšem nedělá žádné servítky a v klidu rýžuje na trhu nekvalitní DVDčka za 99kč dál. Podivné satanistické obřady totiž vypadají dost trapně a už vůbec ne hrůzostrašně. Banda herců navlečených v podivných hadrech, mumlajících totální kraviny ve mně vyvolávali sto chutí snímek rovnou vypnout. Korunu všemu nasadilo naivní chování většiny postav. Doctor Dracula určitě nebude patřit mezi moje nejvyhledávanější filmy, které bych si musel pouštět víckrát znovu a doporučovat vám jej nebudu ani omylem... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chápu, že směšné okultní žvásty by mnoho diváků nenalákaly, a tak někoho napadlo zapojit do toho Drákulu. Že ale nikomu nedošlo, že tím vznikne jen tupá slátanina, která nakonec působí spíše jako nechtěná parodie než seriózní film, to už je skoro ne pekla volající. Tohle nemá hlavu ani patu ani smysl ani důvod. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý horror od Al Adamsona. Videl som viac filmov od tohto režiséra, presnejšie štyri filmy vrátane filmu "Doctor Dracula" , ale len jeden bol celkom dobrý, a to film "Satan´s Sadist". Ostatné tri stali za prd vrátane toho filmu. Mne pripadá ten Al Adamson ako Ed Wood, ale s Ed Woodom je aspoň zábava, aj keď takmer všetky filmy od neho sú hlúposti, kým Adamsonove filmy sú naozaj srač..! Veľmi dlhé scény s dialógmi kde sa nedeje celkom nič, Dracula je psychiater, aj sa snaží tváriť ako psychiater,v skutočnosti sa ale tvári ako debilko. Pre mňa úplne bezcenný horror. Ale samozrejme sú aj väčšie sprosti ako Doctor Dracula... Chudák Bram Stoker sa musí v hrobe obracať! ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

V roce 78 vznikla spousta skvělých a známých hororů, ale tenhle mezi ně určitě nepatří. Doktor Drakula je naopak nebetyčná sračka, kde parta ochotníků co vypadá jak kdyby si odskočila z natáčení telenovely žvaní a žvaní a žvaní. O reinkarnaci, satanovi, druidech a všem dohromady. A pak je tu ještě upír, který se jim směje, občas někoho zakousne a celé to vypadá jak kdyby to natočila česká televize. Hororoví fanoušci ruce pryč. ()

Meike odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě úplně zbytečný film, který neměl být natočený. Protože celý příběh nestojí za nic a co teprve Dracula. Konec byl také příšerný, ale alespoň vysvobozující od tohoto filmového utrpení. Zkrátka a dobře Doktor Dracula už nikdy víc. ()

Reklama

Reklama