Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lou Ford je zástupcem šerifa v malém městečku Montana. Měl by ztělesňovat zákon, ale pod sympatickou skořápkou tolerance se ukrývá děsivá pravda. Lou byl v dětství zneužíván a to na něm zanechalo následky v podobě hluboké nenávisti k ženám. Poprvé si Lou uvědomí, že má psychické problémy, když v restauraci vidí svého mrtvého otce a začíná slyšet hlasy. Z Loua se stává sériový vrah, který si vybírá za terč ženy na pokraji společnosti. (topr harley)

(více)

Recenze (2)

Rogue 

všechny recenze uživatele

Zatímco Winterbottomovo zpracování neposkytuje divákům dostatek odpovědí, Kennedyho adaptace se utápí ve zbytečných flashbacích. Zatímco Casey Affleck se dopracuje k první vraždě velmi záhy, Stacy Keach na to potřebuje téměř hodinu. Jako adaptace pitomé (vyhýbání se brutalitě i Fordovu charakteru), jako béčko let sedmdesátých dobré. Z Thompsonovy knihy však bere jen prvních pár kapitol (a ještě překroucených) a paradoxně je díky tomu v mnoha ohledech lepším filmem než Winterbottomův pokus o zfilmování atmosféry. Susan Tyrell je skvělá (její vyžilá prostitutka ostřě kontrastuje s plakátovým lookem Alby), Stacy Keach výborný, ale co z toho, když se ke konci objevuje jedna nelogičnost za druhou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No o nieco lepsie ako nudne Kennedyho westerny /Young Billy Young, Welcome to Hard Times/, asponze tam je serif, nejaka ta krimizapletka. Len po tolkych rokoch som uz videl namakane kriminalky,a  toto sa  nijak nezapise do dejin. Pravom je dodnes  film v starych temnych zaprasenych kutoch filmoveho archivu kdesi v Statoch. Nech an film sada prach aj dalej, tuctovy priemer, akych sa tocili tony   : 68 % ()

Reklama

Reklama