Reklama

Reklama

Mary, Mary, Bloody Mary

Trailer

Obsahy(1)

Krásná umělkyně, která je upírkou, se vydává do Mexika na lov lidí. Zdá se, že jediný, kdo má šanci její hrůzovládu zastavit, je její otec, který je také upír. (JasonCZ)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nízkorozočtový mexický horůrek od režiséra Moctezumi tři roky před známější "Alucardou". Raritka (film nikdy nevyšel na DVD), snímek koketuje s upíří tématikou (i když ne tak docela, jde tu hlavně o tu krvežíznivost), v hlavní roli s přitažlivou Cristinou Ferrare (upírka Mary, která je navíc malířkou), spousta zajímavých zvratů-akce-honiček, slušná, místy dost zvláštní atmoška, spousta vražd, krve, a někdy fakt docela povedených gore efektů, film se ale místy taky docela dost táhne, a je tak trochu leckdy o ničem. Scéna na pláži se žralokem (vůbec jsme nechápal její smysl, ale to je jedno) a a poté se starým rybářem hodně dobrá!!! Vrah se šátkem na hlavě je sice někdy trochu neohrabaný, ale to by se dalo přehlédnout, je však zcela nepochybné, že film byl ovlivněn evropskou produkcí, zejména giallem, ale to vůbec nevadilo, já se bavil, finále bylo dobré, ani jsem nečekal že to takhle dopadne:-) Pro fanoušky upířího žánru (prý dokonce předchůdce Romerova "Martina"), nevím, ten film jsem neviděl, docela dobrá doporučenka. ps: John Carradine zde má jen maličkou roli ale je i tak k nepřehlédnutí:-) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slasherogiallo, dalo by se říct že lehce upírské, smrdící (nebo vonící) spíš Evropou než USA. Je to o pěkné, sympatické, ale životu nebezpečné Mary, kterou v průběhu děje začne stíhat záhadný (ale pokud se pokusíte, brzo si jeho totožnost domyslíte) a černě oděný vrah. Neslo se to hezky pozvolně, někdy asi až příliš, ale jinak nelze moc co vytknout. O žádný brak se nejedná, působilo to na mě docela áčkově, tedy do té chvíle, než začal úřadovat zmíněný maskovaný cizinec. Atmosféra solidní. Nijak výrazněji se to do mě nezapíše, ale podívat na to? - proč ne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Časť filmu, v ktorej je lovec ešte stále lovcom je solídna, nepostráda napätie a gore. Akonáhle sa z lovca stane štvanec, je problém. Začne to byť pomalé, značne hysterické a pritiahnuté za vlasy. Nečakal som nič prevratné, ale aspoň priemerný exploiťák som dostať mohol. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mexický snímek „Mary, Mary, Bloody Mary“ je za mě parádní ukázkou toho, jak je možné natočit dobré béčko. Prostě do toho dát trochu úsilí, snažit e, i když člověk ví, že nemá dost peněz, nemá ani skvělé herce. Jasně, někdy to snažení vypadá komicky, akční scény nejsou dost dynamické, ale i to samo o sobě má svoje kouzlo, které mě bavilo. Klidně víc podobných béčkových filmů. ()

Reklama

Reklama