Reklama

Reklama

Bride of the Gorilla

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Véča 

všechny recenze uživatele

To že má film v názvu slovo Gorilla ještě nic neznamená,v samotném filmu se hlavní "hrdina" objeví v masce gorilly snad jen jednou nebo dvakrát.Ale při pohledu na ni mě na první pohled napadlo,že je téměř stejná ,jako maska pana Hydea ve filmu Dr.Jekyll a pan Hyde(1932),stejne vyceněné zuby a stejně chlupatý obličej.Lon Chaney uz je postarší,a je vidět,že se zřetelně "zakulacuje",takže se pro roli detektiva moc nehodí. Příběh ja fádní místy až nudný,jediné,co tak trochu zaujme jsou záběry zvířat v džungli.Byl bych býval šel na ***,ale nemůžu,protože takovýchhle filmů je v 50.letech mraky,a Bride of the gorilla se mezi nimi lehce ztratí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slabej film o prokletí. Ne nečekal jsem nic extra ale ani ne takovou slabotu, líbily se mi scény v lese ty měly všechno k vyššímu hodnocení, ale k něm se dostaneme až po nějaký době a jen na chvíli mezi tím se koukáme na romantiku, špatné herce a prostě šílenou nudu. Chaney je sympaťák ale moc jsem si ho neužil, cikánka byla dobrá a i pár scén mi uvízlo v paměti, ale není to nic co bych musel vidět znova. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný film, ale s hezkou atmosférou, v krásných lokacích džungle, s unaveným, ale pořád dobrým Lonem Chaneyem a perfektní a nádhernou Barbarou Paytonovou. A to je dost důvodů pro to, abych nerozhodné hodnocení průměrného filmu mezi dvěma a třemi hvězdami překlopil na tři. Zmiňované "gorily" si ve filmu člověk moc neužije, ale dokud je na scéně Chaney nebo Paytonová, není důvodů si stěžovat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Manažér plantáží v amazónskej džungli, Barney Chavez, sa zamiluje do manželky svojho zamestnávateľa. Neskôr ho zabije a ožení sa s krásnou vdovou. Za jeho čin ho stihne "kliadba" starej domorodkyne, ktorá bola svedkom vraždy pána Van Geldera. "Nevesta Gorily" je tuctový starý čiernobiely horror z 50.-tych rokov. Celkom sa mi však páčila blonďatá Barbara Payton v úlohe atraktívnej Diny. ** ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama