Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Spisovatelka se nachází v tvůrčí a manželské krizi. Pomoc a oporu nachází u tří nejlepších kamarádek. (Netflix)

Recenze (11)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Valeria má šíleně pomalý a za mě opravdu nudný začátek. Asi nejsympatičtější a nejzajímavější (i když pořád velmi stereotypní) postava pro mě byla Lola. K Valerii jsem si nenašla cestu, nechápala jsem ji a byla mi fakt protivná. Zbylé dvě kamarádky mi přišly spíš upozaděné, ale u Nerei se to v posledních dílech docela zvrátilo. Carmen měla hodně nudnou linku. /// 24.1.2022 Druhá řada mi sedla,  když se vracíte ke starým známým,  je to jednodušší. /// 3.6.2023 Štěstíčko se obrací a vypadá to, že holky našly svůj happy end. I tak chci další řadu! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli mě na evropský filmový a seriálový tvorbě poslední dobou něco baví, tak jsou to postavy. Paradoxně mi většinou hned nesednou, musím si na ně zvykat, ale je to hrozně osvěžující. I tady jsem u některých po první sérií pořád na vážkách, ale vizuální stránka, příjemný humor i milostná linka, která není vždy podle mých představ, mě vtáhla natolik, že nepřemýšlím nad tím, že bych seriál nedokoukala. Asi by se to fakt dalo nominovat na španělskou verzi Sexu ve městě (toho je tam mimochodem dost), s tím rozdílem, že Valeria (ten název je za mě nešťastný) stojí přece jen o něco víc nohama na zemi. Tolik od holky, co je jistojistě cílovka. 3,5 * ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Netflix myslí i na třicátníky! Milostné, pracovní i rodinné eskapády čtyř hlavních hrdinek jsou celkem fajn, ale musí vám být jejich nátury sympatické.. Já s tím měla trochu problém, ale prostředí Madridu, erotické scény a španělština jsou hodně osvěžující, takže lepší průměr a jako oddechovku na pár večerů doporučuji. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

Čo potrebujem od oddyhovky všetko do bodky tento seriál spĺňa - krásne ženy v peknom oblečení a nádherných farebných bytoch, dokonalí muži sexy sexy scény. Troška drámy ktorá ale nie je život ohrozujúca na vypnutie popraci a ako detox od mobilu keďže treba čítať titulku ideal. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Pro oči Maxiho Iglesiase se vyplatí tento seriál shlédnout a myslím, že hlavně dámské publikum nebude zklamané. Milostné eskapády čtyř kamarádek (u kterých se občas zasmějete a občas se v tom sami poznáte) dokážou pobavit, přinejhorším vás ubezpečí, že v každém vztahu, ať už dřív nebo později, to jde nahoru i dolů. 75% za sympatickou Dianu Gomez a neskutečně sexy Iglesiase. ()

shedlo 

všechny recenze uživatele

Já jsem prostě málo rezistentní vůči španělštině. Ty neustálý dramatka mezi Valerií a Victorem byly únavný, asi jako Carrie a Mr. Big, ostatní postavy mne bavily skoro víc, ale Madrid, jazyk a to vše kolem, to já ráda. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Hodně mi to připomínalo Sex ve městě (čtyři kamarádky a španělská metropole jako další postava). Na můj vkus až příliš lechtivých scén (to už se dnes nedá natočit moderní příběh bez přemíry sexu?). Sympatická hlavní hrdinka (i když v závěrečných epizodách sympatie poněkud opadly). Nesympatický Victor. Bavila mě výprava a Carmeniny outfity. Jo a vlastně ještě hudba. A pak taky neokoukané evropské prostředí. Řekla bych, že lepší než Emily in Paris. *** 19. 5. 2023 Viděna 2. série: Dlouho jsem druhou sérii odkládala, protože jsem neměla náladu na to, co se odehrávalo v té první. Musím však říct, že druhá řada se hodně povedla!! Opět budu muset hodnotit jednotlivé série separátně. Nadchla mě španělská sytá barevnost a energická ale i melodramatická hudba. Holky (ale vlastně i mužské postavy) sympatičtější a snesitelnější. Nesmírně mě bavila nápaditost, kterou člověk aby v mainstreamových projektech pohledal (např. scéna Money money money, animace, násobné scény). A pak Madrid, který si udržel místo páté hlavní postavy. S tímhle vším se ty klišé, rozchody a návraty ke stejným mužům a kopírování Sexu ve městě daly snést relativně dobře :) P.S. Nejvíc mě baví Carmen. A móda (samozřejmě:). **** ()

anjan 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, zda vyjde ještě další (4.) série a doufám, že ano. Pokud existuje realisticky zpracovaná vztahová oddechovka na Netflixu, tak je to právě Valeria. Ve všech třech sériích seriálu se mísí rozchody, zamilovanost, vášeň, závazky, rodinné radosti i strasti, vztah k práci a tak nějak vše, co k tomu životu patří. Postavy jsou pestré, jejich emoce a prožívání jsou velmi reálně zpracované a navíc je to celé ještě vtipné. Moc se mi líbí, že seriál je vystaven na čtyřech ženách, které jsou úplně jiné, ale vlastně se radují i pláčou kvůli podobným věcem. Narozdíl od jiných seriálů je tento s každou další sérií lepší a "dospělejší". ()

Reklama

Reklama