Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záběry z minulosti sledují univerzitní léta Michaela Jordana a jeho začátky v NBA. Bulls vyrážejí před sezónou do Paříže i přes spory s manažerem Jerrym Krausem. (Netflix)

Recenze (17)

M.J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Rok 1984 změnil dějiny amerického sportu.” Michael Jordan je historická legenda a podle všeho i velice inteligentní muž.. Tento dokument je zatím naprostý skvost, dívat se znovu na ty fantastické koše je naprostá lahůdka. Strašně se mi libí , jak si Netflix hraje s historickými záběry (většina z nich se ani nedají dohledat) a dodává jím neskutečný adrenalin. ()

khahi 

všechny recenze uživatele

Dokument měl obrovský hype a první díl rozhodně nezklamal. Aktivní účast všech aktérů této slavné dynastie (kromě zesnulého GM Krauseho) je obrovské plus. Střih, hudba, závěry, vše parádní. Náhled pod pokličku konce jedné z nejslavnějších sportovních dynastií vůbec začíná, Hlavní hrdinové této dokusérie - MJ (nejlepší basketbalista historie), Scottie (nejlepší sportovní sidekick historie), Dennis Rodman (kdo nezná, ať googluje, blázen), Phil Jackson (nejlepší kouč historie, zkrotil Mika se Scottiem a poté Kobeho se Shaqem). ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to vidím já, tak název dokumentu neevokuje průřez kariéry Michala Jordana, ale má jít o zachycení poslední sezóny, kdy byl nejlepší tým NBA pohromadě, resp. když bylo oznámeno, že tým bude po sezóně rozpuštěn. Ano, nejvýraznější postavou byl Jordan a je fajn, že se začíná právě jím. Kdo ale neviděl aspoň jedno utkání, ten v těch prostřizích jeho genialitu neuvidí. A totéž platí o jeho spoluhráčích, kterým bude doufám věnován dostatečný prostor. Zatím je to spíš pro fanoušky basketbalu, Jordana a pamětníky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama