Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým dostane pořádnou vzpruhu díky jedinečnému přístupu trenéra Phila Jacksona. Bulls konečně porazí Detroit a mají na dosah vítězství v NBA. (Netflix)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepší diel, aj keď mi vadí, ako neustále skáču v čase. Pamätám si až na éru súbojov s Utah Jazz, ktorá sa objaví až v závere, divíznovražedné strety s Detroitskými Piestami sú pre mňa novinkou, ale veľmi zaujímavou. ()

Mr. Jakro 

všechny recenze uživatele

Jordan a Bulls, jednoznacne srdcovka mojej mladosti, nechapem preco takyto serial vznika az teraz, po takej dlhej dobe? Na druhu stranu, rozhodne super, ze vobec vznika a Netflix vysiela. Konecne sa fanusik dozvie aj vela veci, ktore neboli vidno na ihrisku, a ze su to fakt zaujimave veci. Sledovat Jordana ako hra basket nikdy neomrzi a kto ma rad tento sport, tak si vzdy pride na svoje. Po prvej casti som pozrel na svoju sfuknutu basketbalku v spajzi, po druhej casti uz som rozmyslal ako ju nafukat, po tretej uz som ju fukal a po stvrtej casti tribloval na terase :-) inak to neslo ! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další střípek do mozaiky. Tentokrát uvidíme, jaký přínos měl Phil Jackson a co vše museli udělat hráči Bulls, aby se dostali přes svou Detroidskou Nemesis. Pokud s někdo myslí, že to byla jen parta čahounů s hvědnými manýry...měl by se podívat právě na tuto epizodu. Ani ve sportu není moc lidí, kteří by šli tak odhodlaně za svým cílem, jako Jordan. Lidsky mi sympatický není a kdybych chtěl vyhrát, měl bych ho samozřejmě raději po svém boku, ale na pivo bych mnohem raději zašel s Pipem, nebo Denisem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama