Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael je po smrti otce psychicky vyčerpaný, a proto v roce 1993 skončí s basketem a dá se na baseball. Do čela týmu se místo něj postaví Scottie. (Netflix)

Recenze (15)

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už je mi to jasné ... A zřejmě v tom nejsem sám. Nicméně po tomhle dílu mám ještě větší vztek na novináře. Přitom to rýpnutí na začátku mě tak pobavilo ... ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni tady nadávají na novináře. Souhlasím s nimi, ale na druhou stranu - je to jejich práce, nějak se živit musí. A když se něčeho chytnete, těžko se zbavujete svojí dojné krávy. Chcete víc a víc senzací, spekulací a vidět velikána padnout na kolena. Nepotřebujete na takové hvězdě nechat ani nit suchou, jinak by vám to nevyneslo dostatek. Hold, lidská povaha pořád některé překvapuje. ()

MAKUON 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsilnější a zároveň nejvíce odporná epizoda. Zde až člověk pořádně vidí, jakými věcmi si musí procházet sportovní velikáni. Tisk, pomluvy, konspirační teorie o smrti otce, drobnohled, nátlak atd. Tohle je jen špička ledovce sraček, kterými si musel náš velikán projít. Emotivní scéna, kde spontánně zodpovídá otázku, jestli je on sám vůbec dobrý člověk, je hlavní highlight této epizody.  "If you don´t wanna play that way, don´t play that way" ()

Reklama

Reklama