Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michaelův návrat je velkou vzpruhou pro Bulls, město i celou NBA. Ztracené play-off v roce 1995 ho přiměje dřít víc než kdy předtím, aby se znova vrátil na vrchol. (Netflix)

Recenze (11)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svým způsobem to byl nešťastný člověk. Ta obrovská chuť vyhrávat za každou cenu, dejme tomu. Ale Jordan byl samolibý hajzl, mstivý, ješitný a usurpátorský. I když ostatní uznali, že jim ten tlak pomohl se zlepšit, nechtěl bych s takovým člověkem hrát a konec konců...Bulls se dařilo i bez té buzerace. Na druhou stranu, tohle z něj v dobré víře udělal jeho otec. S výjimkou toho, jak se sesypal v šatně, mě nejvíc dostalo, když odpovídal na otázku, jestli mu to za to stálo...že ho ostatní neměli rádi. Chytrej a citlivej chlap, ale vzal to za špatnej konec. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli se lidi posadí na 3 hodiny k televizi, aby mě mohli sledovat, tak je mojí povinností předvést to nejlepší" - Michael dokazuje to, proč je takový, jaký je a proč je tam, kde je. A opět ... Tak emotivní závěr, taková bolest ... Brečíš s Michaelem a pak si uvědomíš, že ty pijavice novinářský si to všechno fotěj ... HNUS! ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tlak byl obrovský, ale Jordan to vzal po svém, za což platil během kariéry a i po ní jde vidět, jak ho náročný styl špičkového supersportovce vyčerpával...proto i ten útěk k baseballu. 85%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama