Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Potlučení a vyčerpaní Bulls zakončují svoje „Poslední představení“ šestým vítězstvím v NBA. Nejen Michael s Philem přemýšlejí o konci téhle basketbalové dynastie. (Netflix)

Recenze (10)

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televizní nebo počítačová obrazovka viděla v historii televizní zábavy miliony minut, emocí a dramat. S tak dokonale sestříhanými a ozvučenými sekvencemi, jako byly ty zobrazující poslední finálovou sérií a poslední finálový zápas Michaela Jordana v dresu Chicago Bulls, se může srovnat jen máloco. A to vůbec nemluvím o tom, že to všechno byla realita a že jsme tehdy mohli být při tom. ()

Reklama

jiriks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle masterpiecu nemohu nic vytknout. Nejlepší sportovní seriál, na který si momentálně vzpomínám. Tahle vítězná parta se ještě naposledy semkla a v sezóně 1997/1998 se dokázala dostat do finále NBA proti Utahu Jazz, se kterým se utkala i loni a dokázala jej porazit v šesti zápasech. Za Utah hraje fenomenální Karl Malone. MJ se rozloučil tak, jak se sluší a patří na hvězdu své velikosti. MJ, Pippen, Rodman, Kukoč, Kerr, Phil Jackson......... All hail to the number 23!!!!!!!! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama