Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Recenze uživatele Timak k tomuto seriálu (7)

Episode III (2020) (E03) 

Přesně kvůli tomuhle musíte mít ten dokument rádi. Dennis Rodman byl pro mě jen divnou figurkou, podivínem, který umí doskočit balón, totální sobec a nespolehlivý hráč ... no, v něčem jsem měl pravdu, on opravdu umí doskočit balón sakra dobře. ()

Episode V (2020) (E05) 

Co díl, to perla. Je fakt, že tento díl je nejslabší z prvních 6ti, ale úvodní pasáž a dream team je super a navíc konec naznačuje, že přicházejí mračna ... ()

Episode VI (2020) (E06) 

Po slabší pětce přichází zase skvělá šestka. ()

Episode VII (2020) (E07) 

Tak už je mi to jasné ... A zřejmě v tom nejsem sám. Nicméně po tomhle dílu mám ještě větší vztek na novináře. Přitom to rýpnutí na začátku mě tak pobavilo ... ()

Episode VIII (2020) (E08) 

"Jestli se lidi posadí na 3 hodiny k televizi, aby mě mohli sledovat, tak je mojí povinností předvést to nejlepší" - Michael dokazuje to, proč je takový, jaký je a proč je tam, kde je. A opět ... Tak emotivní závěr, taková bolest ... Brečíš s Michaelem a pak si uvědomíš, že ty pijavice novinářský si to všechno fotěj ... HNUS! ()

Episode IX (2020) (E09) 

No ty kokos ... to je úvod ... Black Cat ... Tohle prostě musíte milovat. ()

Episode X (2020) (E10) 

Dokonalost. Jen mi tam chyběl trochu to ... co bylo dál ... přišlo mi to maličko odfláknuté. Nicméně celý dokument je geniálně natočený a udělaný. Bravo! ()

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama