Reklama

Reklama

Láska, svatba, zas a znova

  • Velká Británie Love Wedding Repeat (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V různých verzích stejného dne má Jack na svatbě svojí sestry plné ruce práce s protivnými hosty, neřízeným zmatkem a milostným románkem, který se teprve začíná klubat. (Netflix)

Recenze (44)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá britská romantická komedie, která se snaží být originální v tom, že si se scénářem dělá co chce. Občas třeba i pokroutí čas, aby změnila chod dějin. Tyhle scénáristické překruty sice zrovna úplně nemusím, ale zase na druhou stranu je pravda, že jsem se docela zasmál u klasického britského břitkého humoru. Třeba ten Skot v kiltu, ten byl tak krásně nekorektní, že by si mohl podat ruku klidně s Ricky Gervaisem. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky nejhorší romantická komedie široko daleko. Dlouho jsem tak zoufale nehledal vtipný moment, kterého jsem se tedy na konec dočkal (usínající svědek Bryan), ale jinak tohle nezachrání Olivie Munn ani bez šatů. Soubor hereckých antitalentů s hezkou tvářičkou. Velký špatný! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Kľudne sa to mohlo volať Repeat at Wedding, lebo famóznemu Death at Funeral (Dean Craig sa nezapre) akoby to z oka vypadlo. Len to je oveľa menej vyhrotené a trochu menej vtipné. Vo výsledku slušná rom-com jednohubka, ktorá neurazí ak ste párik, ktorý potrebuje pri obrazovke zrelaxovať. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, ktorá však iba raz počas celej stopáže vykazuje známky originality. A to zhruba po hodine prvého príbehu, kedy sledujeme v rapidmontáži viaceré možné alternatívne reality a možnosti vyústenia príbehu. Potom nasleduje "už len" jedna a tým pádom aj druhá verzia udalostí. Občas sa zasmejete, občas si poviete, že tvorcovia príliš tlačia na pílu a výsledok je skôr trápny. A rozhodne vám nebudú všetky postavy sympatické, možno práve naopak, výsostne sympatická vám nemusí pripadať žiadna, ako sa stalo aj mne. Dokonca aj Freida hrá poriadnu fuchtlu, s ktorou by som si začať nechcel. Na facku bol ale najmä brat hlavnej postavy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Budem celkom úprimný, ja som si "Love Wedding Repeat" úprimne užil. Myslím si, že išlo o komédiu nabitú dobrými fórmi a momentkami, na ktoré tak skoro nezabudnem. Možno by som si prial vidieť viac z ostatných alternatívnych možností, no na druhú stranu je pravda, že tie dve, ktorých sa dočkáme sú celkovo postačujúce. Sam Claflin ako hlavný hrdina je podľa mňa dobrý. A s Olivou Munn mali podľa mňa dobrú chémiu. Nemal som problém im to uveriť. Je síce pravda, že niektoré fóry idú trošku "by the book" kde je veľmi rýchlo zodpovedaná otázka "Čo zlé by sa mohlo prihodiť?" ... ale na druhú stranu je zaujímavé vidieť, že existuje možnosť ako to môže celé vlastne dopadnúť dobre a veci môžu skončiť pokojne a pre všetkých uspokojujúco. Žiadne hádky, žiadne zranenia, žiadne nešťastia, ani zamykanie do skrine a podobne. Nemôžem hovoriť za všetkých, no v prípade seba a svojej manželky poviem, že sme sa na filme skutočne smiali. Aj hoci som si pri niektorých scénkach hovoril, že to bolo trošku trápne, tak nie je veľa komédií, na ktorých by som sa úprimne smial počas sledovania. Pri väčšine sa buď pousmejem, alebo trošku zasmejem. Ale skutočný smiech je niečo iné. Takže v tomto film oceňujem. Mal romantickú atmosféru, mal dobrý humor, čo viac od neho môžem chcieť? Za seba hovorím, že ide o film hodný vášho času. Hodnotenie: A- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektoré situácie sú trápne. Ten pocit, keď vidíte strnulého herca, ako je mu samému divne, čo to má hrať. A vy sa hanbíte s ním. Ale zas na druhej strane niektoré dialógy naozaj vyšli. Najmä tie s Oliviou Munn. Aspoň herečky vybrali naozaj dobre a všeho druhu. Príbeh síce nijako neobohatí, ale čiastočne aj pobaví. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Absolutně hrozná nezábavná romantická komedie od Netflixu. Jako kus zmrzlého svatebního dortu s cukrem na sto minut. Všichni se opravdu poctivě snaží být zábavní. Ale je to vyčerpávající a místy iritující. Je tu nadúroda konverzace. Pobavila mě je konverzace v restauraci s ženou o Talibanu. Alespoň italské scenerie jsou osvěžující. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Jedlý průměr, na Čtyři svatby to nemá. Nemám rád scénář pokaždé jinak a vždy stravitelně, přestože to k náhodám patří. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo poňatý film, aj keď na môj vkus až príliš prepálený tým neprirodzeným šialenstvom (pravdepodobne spôsobené tou drogou). A to je vlastne aj škoda, lebo potenciál to malo super, pretože zápletka, postavy aj to svadobné prostredie - to všetko bol dobrý základ pre kvalitnú komédiu. Ale žiaľ, celé to bolo zničené tým tlačením na pílu. A mimochodom, bolo by zaujímavé ukázať ako by to dopadlo, keby si ten inkriminovaný pohár zobral postupne každý z hostí pri stole (vo filme boli len dva možné scenáre). Mohlo to byť zaujímavé. Ale inak, hlášky to malo vcelku dobré, aj zasmiať sa na tom občas dalo, takže som ochotný tomu hodiť aj 3*. Ale stále si stojím za tým, že to malo na viac :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi senilním,protože jinak nemám vysvětlení pro to,že jsem po dobrých deseti minutách projíždění filmů na Netflixu nakonec pustil tohle.Samozřejmě se to dá omluvit tím,že byla nálada na komedii,ale tohle bohužel není komedie.Sice se tak tváří,ale bohužel to je zoufalá,nevtipná,trapná a zdlouhavá nuda.Obsazení je celkem fajn,ale prakticky nic tu nefunguje a dobrý (v tomhle případě dobrý znamená lehounké pousmání) vtip je tu asi jeden - možná dva.,,20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dvě hvězdy jsou ještě až moc.Ne příliš sympatická squadra, bez vtipu, a do toho jako vždy úplně hroznej ostrovní akcent.Nepovedený ve všech aspektech.30%. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevtipné romantické drama s co-by-kdyby zápletkou, která vás přinutí sledovat tuto úmornou svatbu hned dvakrát. Každý z nás nejspíš někdy zažil fakt nudnou svatbu, takže se ušetřete nepříjemných vzpomínek a tenhle film raději vynechte. Přesto, že se odehrává v Itálii a má slušné obsazení. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Na romantický komedie moc (=vůbec) nekoukám. Nechal jsem se zase jednou přesvědčit a byla to chyba. Velká. První půlka je přehlídka střídavě nudy a trapnosti. A hlavně už jsme všechno stokrát viděli jinde. Někdo XY je pod vlivem na svatbě, kde jsou všichni vážný, odskáče to SPOILER patrovej dort (protože co jinýho) a babička je z toho v šoku. Druhá půlka je svižnější, víc to odsejpá a míň koukáš na hodiny. Pod jejím vlivem nakonec teda dávám dvě, když jsem přimhouřil obě oči a ještě si na nich podržel ruku. Ale poslední věta filmu je víc než na místě. "Fuck off." ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Pokus o novou romantickou svatební komedii se Britům ale vůbec nevyvedl. Snaha napodobit Čtyři svatby a jeden pohřeb se ukázala jako cesta do pekel. Žádný vtipný moment, který potěší, žádná romantika, která nalomí i cynika, jen trapnost...trapnost...trapnost. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela zábavná zápletka. I když výsledný produkt není žádný zázrak, tak jsem se nenudila a fešákovi Claflinovi ten šťastný konec přála. 60% ()

MejDej 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, zasmějete se asi tak 2x za celý film a potom vám vnutí že podvádět je vlastně v pořádku, hlavně pokud myslíte na svého manžela. ()

vi.cky 

všechny recenze uživatele

Tak, ako som sa na tento film tešila, tak ma rovnako aj sklamal. Až na pár vtipných momentov jedna veľká nuda, dej ma absolútne nechytil za srdce a pritom som fanúšik romantických komédií, ale toto nevyšlo... ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Lehká britská komedie s trochu natahovanou zápletkou, ale bavící momenty to má. Jack Farthing v roli ex zabodoval. ()

Reklama

Reklama