Reklama

Reklama

Letuška - Série 1

(série)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Thriller / Komedie
USA, 2020, 5 h 59 min (Minutáž: 42–48 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Předloha:

Christopher A. Bohjalian (kniha)

Hudba:

Blake Neely
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Příběh o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowdenová se probudí ve svém hotelovém pokoji v Bangkoku, s kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli – aniž by tušila, co se stalo. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu ve mně zanechala smíšené pocity. Hlavní postava byla bezesporu zajímavá (i když po čase už i lehce otravná), příběh a jeho provedení dávaly od počátku najevo, že půjde spíše o oddechovou záležitost, a později už mi překážela ta naivita, s níž tvůrci přistupovali k většině problémů. Ale abych nebyl za škarohlída; nešlo o žádnou nekoukatelnou hrůzu, u některých epizod jsem se sice trochu nudil, ale ve výsledku šlo o sledovatelnou záležitost, u níž jsem se občas dokonce dobře bavil, takže si myslím, že jsou mé tři pěticípé adekvátním ohodnocením. / Poučení: S pravidelným přísunem alkoholu a nájemnými vrahy je život hned o poznání veselejší. ()

bigjames 

všechny recenze uživatele

Na to že, Kaley Cuoco moc neumí hrát a střídá tři facial expressions pořád dokola, tak mě v roli notorické alkoholičky docela bavila. Děj byl velice předvídatelný a pokud by se nad ním měl člověk trošku víc zamyslet, tak zjistí že i nelogický, stejně jako chování nejedné postavy. Občas to byla nuda a emocionálně vyhrocené scény hádek mezi hlavními postavami byly ukrutně nepřirozené. Avšak v zásadě to bylo docela zábavné a neškodné, jako víkendová oddechovka to funguje a některé vedlejší role mě zaujaly (Shane, Max nebo agentka Hammond). Nic víc to ale nenabízí. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Súčasných 70% tomu sedí, je to presne medzi troma (televízni herci vedlajších rolí, telenovelové zakončenie epizód, zvraty na efekt) a štyrmi hviezdami (hlavná postava, hlavná herečka, sympatická ujetosť, vzťahy). Najvýraznejším kladom tu je, že Penny hraje Penny. Dám zatiaľ asi 3* a uvidíme, čo prinesie ďalšia séria. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obyčejná letuška se v letadle seznámí se sympatickým cestujícím, se kterým stráví noc a ráno se probudí v posteli vedle jeho mrtvoly. Z noci si díky alkoholismu nic nepamatuje, ale je přesvědčena,  že ho nezabila. Z pokoje s mrtvolou utíká, ale v myšlenkách ji začíná pronásledovat dotyčný mrtvý, který ji hezky vytmavuje, že ho tam jen tak nechala. Na scénu se dostává žena, o které si myslím, že je vražedkyně a případ začíná vyšetřovat FBI. Všechno se hezky zamotává, letuška chlastá první ligu a začíná pátrat na svou pěst. Díky tomu se jí ale zjevuje i její minulost a začíná chápat spoustu věcí. Je to taková svižná oddechovka s nádechem thrilleru do pozadí k úklidu, nebo dělání dalších činností. Že bych u toho byla přilepená a nemohla se odlepit a věnovala celou pozornost jen tomu, to ne. Je to ale seriál, u kterého nemusíte přemýšlet, protože když začnete, pochopíte, že hodně věcí je tu blbost. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kaley Cuoco a jej postava úspešne ťahá tento seriál, ktorý má ale viac dielov ako potrebuje. Niektoré postavy majú zaujímavé dejové linky, ktoré ale nikam nesmerujú, pôsobia neuzavreto alebo sú uzavreté neuspokojivo. Taktiež sa tvorcovia mohli viac pohrať s postavou Mirandy, lebo jej vývoj mi príde zvláštny. Ale ináč pohodový oddychový seriál so zaujímavým vizuálom, pár vtipnými momentami a fajn úvodnými titulkami. ()

Galerie (459)

Reklama

Reklama