Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassie, otřesená vlastními lžemi a pod tlakem FBI, ignoruje radu své právničky a nejlepší kamarádky Annie, která jí poradila, aby se schovala. Místo toho se pokusí vypátrat Alexovu záhadnou obchodní partnerku Mirandu, což má bizarní a šokující následky. Po nepříjemném setkání s agenty Hammondem a Whiteem se Cassie setká s uvolněným Buckleym, aby zapomněla na své problémy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři / recenzi k předchozímu dílu jsem vyjádřil obavy z formy a směřování série a druhá epizoda mi naznačila, že jsem se obával oprávněně. Pokud bych chtěl vidět seriál s kriminální zápletkou a ukecaným duchem, šel bych do osvědčeného dua  Randall and Hopkirk (Deceased). Tady se mi ta Cassiyna vnitřní setkání s mrtváčem nezdají být dostatečně vtipná nebo alespoň zajímavá a mám silné tušení, že se z toho pro mě stane největší problém první řady. Nemůžu sice tvrdit, že jsem se vůbec nebavil, přesto mám dojem, že byl díl o něco málo slabší než jeho předchůdce. / Poučení: Nezapomínej doplňovat lednici. 3*- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšie ako prvá časť, ale stále dosť dobré, veľmi svižné tempo. Len neviem, prečo hlavná postava stále chlastá a neviazane strieda chlapov, že to nestačí človek ani registrovať. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda podľa mňa nabrala na obrátkach, dozvedáme sa o istej podozrivej, ktorá začína hlavnú hrdinku stalkovať, čaká nás návšteva v práci mŕtveho, ďalší výsluch u FBI s prekvapivým rozuzlením a je nám podsúvané čo to o minulosti Cassie prostredníctvom symbolu zajaca, zatiaľ netušíme, čo to bude znamenať. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme tam, kde jsme skončili a vypadá to, že někdo něco ví. A je to dobrák nebo špatňák? A byl sám Alex dobrák nebo špatňák? Zatím to drží úroveň napínavosti a hrabavosti prvního dílu ;) a kdo je vlastně Miranda? A kdo ta žena v pozadí, pokud to není Miranda? A kamarádka letuška? ()

toos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle napínavej příběh nemůže skončit jinde než na odvykačce. Casie je furt nadraná nebo má kocovinu. Zatím to taky vypadá, že se nechá v každým díle ojet týpkem, kterýho zná deset minut... ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama