Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po přistání v Římě čelí Cassie čelí náhlému pocitu ztráty a Megan připouští, že má také svá vlastní tajemství. Když se vrátí do New Yorku, Cassie se znovu vydává hledat Mirandu a bez okolků se zúčastní Alexova pohřbu. Annie hledá informace o Sokolovových, přepadne Alexovu bývalou kolegyni Sabrinu a požádá o laskavost klienta. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého úhlu pohledu ztrácí první série s každou další epizodou na zajímavosti i na tempu. Flashbacků respektive vnitřních dialogů postupně přibývá, zatímco děj jinak v podstatě přešlapuje na místě, takže jediné větší vzrušení mi zprostředkovává tipovací soutěž, v níž se snažím odhadnout, kolik alkoholu Cassie ještě zvládne, než se zase totálně vyleje. Alespoň trochu zábavným elementem se pro mě stala postava Annie, ale to je na epizodu dost málo. / Poučení: Co se v mládí naučíš, odnesou později tvá játra. ()

Niki__Niki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl ztrácí na předchozí. Dějová linka slabá, více nicneříkajících flashbaků a rozhovorů s mrtvým než pořádného děje, také se vytratilo komično a přišlo spíše trapno. Snad seriál zase naskočí do kolejí prvního skvělého dílu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do hry sa dostáva ďalšia dejová línia, veľmi tajomná a špionážna, zatiaľ sa zdá, že je tu zbytočne, ale tak dá sa predpokladať, že nie a naviaže na ústrednú vraždu. Prím hrá pohreb Alexa, kde sa chová Cassie, ako inak, ako slon v porceláne. Ale ide samozrejme o to, aby sme sa niečo dozvedeli o Alexovej family. Priateľ Cassiinej advokátky je otravný a pre dej zbytočný, ale epizóda mala aj tak mala niečo do seba. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cassandra chlastá ďalej, dejovo sa to zamotáva, no nie práve najlepším spôsobom. Flashbacky nemotajú len dej, ale aj divákovu hlavu, keďže nie je presne jasné, čo sa kedy stalo. Teda samozrejme okrem detstva. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že tenhle díl rozhodne, zda budete koukat dál nebo ne. Podobný obsah jsem trochu očekávala. Že tohle začne být hodně o Cassie a její hlavě a o tom, že je fakt špatnej detektiv :D jak můžete věřit ostaním, když ani nevěříte sami sobě? Nemám strach, že mi začne vadit, že je Cassie alkoholička. Na tom to je založený. Ale mám obavy, aby se brzo neomrzely ty "Bambi Eyes" a šokovaně otevřená pusa s neskutečným počtem záběrů hodně zblízka. Zatím ale ok ;) ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama