Reklama

Reklama

Zrozeni milovat

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2022), 7 h 26 min (Minutáž: 25–30 min)

Předloha:

Alissa Nutting (kniha)

Hrají:

Cristin Milioti, Ray Romano, Noma Dumezweni, Augusto Aguilera, Raymond Lee, Billy Magnussen, Dan Bakkedahl, Brandon Morales, Ione Skye, Caleb Foote (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Hazel Greenová je po deseti letech vyčerpávajícího manželství s technologickým miliardářem na útěku. Záhy zjistí, že jí majetnický manžel implantoval do mozku sledovací zařízení, které ji na cestě k nezávislosti neustále monitoruje. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první díl vypadal slibně a zdálo se,že půjde o slušnou jednohubku v Black Mirror stylu.Jenže poté se to překlopí do nezáživného znovu sbližování otce a dcery,které narušuje její snaha zdrhnout od svého manžela (který je trochu magor a trochu vizionář ala Steve Jobs).A to bohužel moc zábavné není a i když jsou epizody krátké je to většinou jen nuda.Cristin Milloti dojem sice lehce vylepšuje,ale ne natolik aby se Made For Love dalo považovat za alespoň průměrný kousek...40% ()

JasonV 

všechny recenze uživatele

Nič viac a nič menej ako jedna časť Black Mirror natiahnutá na vyše 3 hodiny. Bohužiaľ je tam málo sci-fi a čierneho humoru a veľa telenovely. ()

Reklama

Galerie (183)

Reklama

Reklama