Reklama

Reklama

Love Life

(seriál)
  • USA Love Life
Trailer
USA, (2020–2021), 10 h 15 min (Minutáž: 27–37 min)

Tvůrci:

Sam Boyd

Hrají:

Anna Kendrick, William Jackson Harper, Zoë Chao, Sasha Compère, Scoot McNairy, Peter Vack, Maureen Sebastian, Ali Liebegott, Lesley Manville (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Neotřelý romantický seriál Love Life zachycuje cestu od první lásky až k té poslední, a současně sleduje, jak nás lidé, s nimiž se v jejím průběhu setkáváme, ovlivňují a formují, dokud s jedním z nich nezůstaneme už napořád. V každé sérii této komediální antologie hledá jiný hlavní hrdina svou životní lásku. (HBO Europe)

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konci celého seriálu dá skutočný zmysel aj jeho názov, proste sú to lásky jednej osoby v priebehu rokov až desaťročí, až má divák dojem, že ich videl všetky, ktoré Darby zažila. Vtipný a zaujímavý nápad venovať jeden diel jednej blízkej osobe... je proste dobrý nápad. Nemáme tu žiadne modelky a modelov, proste normálnych ľudí ako zo života s klasickými problémami, ale predsa len to nie je realizmus v pravom zmysle slova. Anna Kendrick vám občas bude liezť na nervy, občas jej budete držať palce a súcitiť s ňou, vo všeobecnosti je Darby sympatická postava, i keď nie priamo na žožratie. 70% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Netypický seriálový úkaz, který mi téměř dokázal zprotivit někoho, koho mám upřímně rád už od začátku její kariéry a nic na tom nezměnil ani nejeden špatný film. S Love Life ale narážím, přestože v pilotu navnadí na ze života upřímně odkoukané a přitom dokonale civilní situace, uvěřitelné vztahy partnerské i přátelské a na fakt, že Annina ústřední Darcy téměř nesleze z obrazovky. Pak ale přijde divný pocit, že seriál je dobrý hlavně ve chvílích, kdy Darcy z obrazovky sleze a její nervózní tiky vystřídá úplně jiná nálada, postava nebo vzpomínka. Nikdy bych nevěřil, že když bude Anna Kendrick hrát podvacáté snaživou, přiměřeně uštěpačnou i zranitelnou holku odvedle, budu mít problém oněch pět hodin vůbec nadávkovat. Bohužel to tak je a já hlavní hrdince věřím právě jen ony drzé průpovídky, zatímco nešťastné peripetie nebo naopak veselé či úlevné chvíle téměř vůbec. Snad si hlavní tvůrce Sam Boyd napraví reputaci u další sezóny, kde mu mužský pohled na věc bude z logiky věci bližší. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Není to úplná hrůza, ale chybí tomu nějaká větší zápletka a více práce s postavami. Na jedno podívání ok, pár vtipných situací, ale, že bych viděl Annu v nějakém dalším pokračování, to si vážně teď dost dobře nedokážu představit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opäť z ďalších seriálov, ktorý sa snaží urputne tváriť, že je o láske, ale za prvých pár minút scenár ponúka okamžite opakované slovíčka ako „vojet“, „vykouřit ptáka“ a pod. To znie strašne romanticky. Čisto by som povedal, že rodinný seriál...Dnešní tvorcovia sa proste už bez vulgárnosti neobídu. Na šťastie sa to potom celkom ustáli a nájde sa priestor aj pre skutočné vzťahové problémy. Niektoré časti sú naozaj výborné a poskytujú návod na zamyslenie, pretože sú ako zo života. Pre Annu Kendrick je rola ako stvorená. Využitie rozprávača mi prišlo miestami rušivé, ono sa ten príbeh dá vysvetliť aj obrazom. V tomto to prišlo ako čistá kopírka Sexu v meste. Ku koncu samozrejme musela prísť aj liberálne témy, bez toho by to nešlo, a tak sa slobodne fetuje vo veľkom a vítaná je aj devio-propaganda, kde sa prirodzene vydávajú dve teplošky a jedna z nich to zavŕši výrokom: „Bejt na kluky je strana zla.“ Samozrejmosťou sú aj blbiny, ako som s tebou tehotná, ale radšej sa rozídeme...Anna mimochodom vyskúša v podstate všetky rasy, čím splní normu. Celkovo slušný priemer, ktorý mal na viac. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sex ve městě pro současné dvacátníky/třicátníky,který dokáže být zábavný,smutný,otravný i pravdivý a to mnohdy v rámci jednoho dílu.Byly chvíle kdy jsem si říkal,že už sem na tyhle americké vztahovky starej a víc a víc je nechápu vzhledem k specifické nátuře a řešených problémech,ale nakonec sem se přistihl,že mě to víc baví než se.e a díky Anně Kendrick jsem tomu schopen odpustit leccos...60% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Sranda jak se to snaží být komplexní, až to zapomíná být zábavné a romantické, což by u romcomu mělo být primárním cílem 5/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Love Life má jednu neskutečnou výhodu a tou je Anna Kendrick. Upřímně pochybuji, že bez ní by se seriálu dostalo takové pozornosti, ale přesně to je důvod, proč se někdy vyplatí obsadit hvězdu. Je to příjemná romantika která mapuje (nejen) milostný život Darby, mladé holky v New Yorku. Nejde o nic převratného, ale je to milé a pěkně to utíká. Líbí se mi koncept, že každá epizoda je zaměřena na jiný důležitý vztah, kterým si Darby prochází a příběh to posouvá dál. Docela mě překvapilo, když jsem slyšel, že bude druhá řada, protože jsem ji nečekal. Navíc, ať je to, jak chce, tak William Jackson Harper (Chidi z Good Place) není tak velké jméno jako Anna Kendrick. Jinak to pracuje se stejným konceptem a každá epizoda posouvá Marcuse napříč jeho vztahy. Jediným rozdílem je, že dostáváme mužský pohled na věc. Pořád mě to bavilo, ale první řada mi obsazením byla přeci jen bližší. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Ani má favoritka Anna Kendrick to tentokrát kupodivu nedokázala zvrátit. Ryzí seriálový podprůměr, který nabízí děsně banální zápletky a nemá čím zaujmout. Sice neurazí, ale na další díl prostě nenajdete chuť. 40 %. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Seriál úplně o ničem. Nesympatická a ufňukaná hlavní aktérka, který se děje kupa úplně nezajímavých věcí, v podstatě jsem u jedinýho ze sedmi dílů neudržela pozornost. Další díly si odpustím... ()

m.arta 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě přišlo naprosto terapeutické :D Asi to vidím jen z holčičí pohledu ale já si to užila a dokoukala během dvou večerů. Prostě lehký ale hluboce lehký. Takový ryzí svět. Bavilo mě, jak Darby rostla a měnilo se jak mluví sama se sebou a s okolím, takový přerod z dvacítky do třicítky. Nadhled toho, že je svět normálně nenormální. Mě se to líbilo a těším se na 2. sérii. ()

alisek87 

všechny recenze uživatele

Místy vtipný seriál, jinak ve finále takový průměr, co asi zapadne mezi ostatními, neděje se tam nic výrazného, že byste si to pamatovali i po zhlédnutí. ()

Marvinko 

všechny recenze uživatele

Krátka SPOJLEROVÁ recenzia: Behom sledovania prvého dielu som si tento seriál zamiloval, prekvapil ma úplne jednoduchý nápad ktorý bol pekne spracovaný, páčila sa mi ako boli napísané postavy s ich vnútornými myšlienkovými pochodmi ktoré skvelo doplňovala rola rozprávačky. Keby sa autori toho s čím začali držali až do konca u mňa by tento seriál patril medzi tie naj, síce mal jednoduchú zápletku ale človek nie vždy musí pozerať len na seriály štýlu Black Mirror. Po pár dieloch kde si v každom hlavná hrdinka prešla vzťahom z rôznymi mužmi kde bolo zaujímavé sledovať tú mužsko-ženskú chémiu autori začali rozoberať vzťahy z detstva, vzťahy z kamarátkami a vzťah z rodičmi pričom atmosféra seriálu sa dosť zmenila z milej romantickej komédie na niečo melodramatické, seriál síce ukáže človeka ako v rôznych obdobiach svojho života prežívať vzťahy rôzne, napríklad zatiaľ čo mladá Darby bola na nervy s toho že jej chlap po spoločnej noci dlho nevolá, staršia Darby bola na nervy s toho že je slobodná matka a chlapcov otec to má až príliš jednoduché. Seriál možno takto pôsobí realistickejšie ale ja by som dal skôr prednosť keby si zachoval tú veselú romantickú atmosféru zo svojho začiatku. ()

Reklama

Reklama