Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Trust využije děti k boji proti Marcusovi, Matka vezme věci do vlastních rukou. Otec učiní významný pokrok. (HBO Europe)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvídateľný dej, každá relatívne sympatická postava v seriály (Paul, Otec, Marcus...) robí chybné kroky a nič im nevychádza, kým mladá sebavedomá klitorisáčka je opäť na vrchole...keď je to nasilu napchaté ešte aj do scifi seriálu že všetci v čo v niečo veria sú idioti tak ako idioti vyznievajú práve ateisti...ale konečne sa po dvoch úvodných nudných epizódach niečo deje. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I na tak mizerném základu, jakým byla první řada, se nakonec podařila postavit vcelku zajímavá epizoda. Jenže ani tentokrát se tvůrci nevyvarovali hloupostí, takže je to spíš efektní, nežli kvalitní. Ale stejně jako naposledy... nenudil jsem se a blbosti jsem byl schopen přejít jen úšklebkem. Je to i tím, že se děj vyvíjí zajímavým směrem. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už trochu moc bizár a zavání to syndromem Ztracení. Pořád nové věci, ale staré se nevysvětlují. Jediné co potěšilo je předvídatelnost “hlavního robůtka” a vysvětlení/připomenutí proč má Ragnar ty žilky na xichtě. Hodně mě také štve ignorování celkem klíčových informací (to co vylezlo z vody rozhodně nestáhlo celý kontejner) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama