Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka je rozrušena blížícím se narozením Tempestina dítěte. Sue a Paul plánují, jak osvobodit Marcuse a zasadit strom – ale učiní děsivý objev. (HBO Europe)

Recenze (6)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol idiocie pokračuje. Asi nejvíc pobavilo otevírání dvanáctistěnu. Ať už je uvnitř cokoliv, otevírání laserem tomu rozhodně neprospěje. To jako vážně neměli obavy, že ze semen (která jsou jakože uvnitř) bude popcorn? Jako kdyby tajemný hlášek také nemohl říct návod jak to otevřít… Série rozjela takových otázek na které ani náznakem nehledá odpovědi a přidává další guláš. Jednu hvězdičku za to, že jsem se konečně (po letech) dozvěděl jaká je mise Matky a Otce. Ne… za to ani ta jedna nestojí (kde se vzala, tu se vzala, přes noc strom). ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká divočina. Autorovi nelze upřít fantazii a je velká škoda, že se postavy chovají tak hloupě...nebo nepravděpodobně. Pasáž s porodem byla pitomá celá. Přitom by se k tomu finálnímu momentu, který byl ok, dalo dostat chytřeji a elegantněji. Bohužel je ta scénáristická tupost rušivým elementem, který odsouvá stranou to dobré, čím zatím druhá řada příjemně překvapuje. Zvláštní fůze sci-fi a náboženství, která se může zajímavě rozvíjet. Snad to tvůrci nepodělají nějakým "překvapivým" zvratem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama