Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Babička odhalí své vlastní plány, Marcus se snaží pomstít a matka se vydá hada zneškodnit – ale je zaskočena následky. (HBO Europe)

Recenze (8)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POČKAT COŽE TOHLE JE FINÁLE???? /// Seriál má strašně moc nápadů, ale žádný nepředvede na sto procent a spíš jen tak črtá. Nic nemůže být jen tak, nic nemůže jít podle plánu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď ľudí premôže strach aj ateisti sa modlia k Bohu...človek by neveril že sa autorovi podarí zapracovať do deja nesympatickejšiu postavu ako matka, ale našiel ju. Mohlo to však byť radšej svokra ako stará mama...či dám aj tretiu sériu netuším, ale skôr nie. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát, už je to krapet překombinované a ta snaha neustále překvapovat, je kontraproduktivní. Vlastně tam neprobíhá nic normálně, všechno se podílí na rozvíjení dalších křižovatek... . Na jednu stranu fajn, na druhou...je to spíš zajímavá exhibice, než příběh, na který bych se těšil. Pohání mě jen zvědavost. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle opravdu ne. Nesnáším neuzavřené linky. Opět se otevřelo několik otazníků a vodítek “někam” bez jakéhokoliv využití (o vysvětlení h nemluvě). Guzikowski si asi myslí, že dostane více peněz a za dva roky tu máme třetí řadu. Dost času na tu pachuť zapomenout. ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Hmm hmmm.. je tam velkej odklon od první, mystické první serie.. Teď jsou na řadu rozuzlení a ne všechno vlastně chcete vědět, protože to vypadá až moc... no je blbý napsat nereálně, když lidi a bytosti žijou na kepleru22b, ale je to tak. Mě se ten serial hrozně líbí, protože jiný takový prostě není, ale teď jsem se dvakrát nachytal, jak se ksichtím. To není dobře :/ jsem zvědavej na další díly a konec epizody 2. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama