Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Řekněme do 6tého dílu to byl 5* seriál. Ale to co vymysleli tvůrci v závěru, to mi hlava nebere. Tyhle díly jsem spíš protrpěl ze zvědavosti, jak to skončí. Skončilo to děsně. Největší průser seriálu? Kampijon (ten měl pojít hned na úvod, aby neiritoval diváka po celou dobu seriálu) a porod mihule nebo sliznatky, nebo co to sakra bylo? Ne, tohle se stát nemělo... --->55% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad další série budou lepší. Z posledních dílů jsem rozpačitý. Přitom by to mohl být, tak dobrý seriál, kdy se do něj tvůrci nesnažili dát tolik mystiky. Přitom první díly byly výborné. Víra v Sola, Mithraismus je dobře vymyšlená. Planeta Keppler 22b je zajímavá. Ale smíchaní se světem Promethea, Covenanta a Aliena dle mého není dobrou cestou. ()

Reklama

Gulde 

všechny recenze uživatele

Závěr série tedy zklamal a poněkud mi pokazil vnímání jinak dobře se rozvíjejícího děje. Mám trochu obavy, že se z toho teď stane chaotická změť se snahou se za každou cenu odlišit, ale nebudu soudit předčasně. Rád bych ale ve druhé sérii viděl mnohem více prostoru věnovaného té válce co se odehrávala na Zemi - tam je ve svý podstatě brutálně velkej potenciál. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po tejto prvej sérii ani neviem čo presne si mám o tomto seriáli myslieť. Je to zaujímavý nápad, že dvaja androidi vychovávajú v ateistickom presvedčení deti aby zabezpečili prežitie ľudského druhu. Na druhej strane sú tu veriaci, ktorý sa snažia o to isté ale nie pomocou androidov. Prostredie bolo vo svojej nehostinnosti dosť zaujímavé, ale aj po desiatich dieloch stále skrýva tajomstvá, na ktoré dúfam odpovie ďalšia séria. Zo začiatku sa mi to celkom páčilo, ale k záveru mi to prišlo trochu zvláštne. No úplne na konci je vidieť, že toho seriál bude vedieť ponúknuť viac. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je bohužel něco jako trailer na sérii další a následující (?), že kterých se vlastně vyklube prequel k POZOR SPOILER k Prometheovi? Engineer v posledním díle byl totiž jasnej, stejně jako mlíko androidů a Matka a Otec. Osobně by mi to ani nevadilo, jen mi do toho nezapadá ta válka na Zemi. KONEC SPOILERU. Témata ohledně náboženství, válek, citů androidů a dalších jsou tu tak nějak nevytěžená, postavy kromě Matky a Otce jsou tu k prdu, o planetě se nedozvíme nic a kromě jednoho dílu je tu spousta zbytečné vaty. Jsem z toho seriálu zmatený, takže dám i zmatené hodnocení. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama