Reklama

Reklama

Otec se ve snaze dokázat, že je pro rodinu užitečný, rozhodne naučit děti lovit záhadná stvoření na planetě Kepler-22b a používat je jako potravu. Poté, co přeživší dospějí k šokujícímu poznání, které by mohlo naplnit jedno z jejich proroctví, vede diskuse o dalších krocích ke konfliktu mezi Marcusem a Ambrosem, jejich vůdcem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dobrých momentů se proplétá s vlídně řečeno hloupostmi, jako je třeba pobyt Matky v simulaci, kde sleduje něco z perspektivy, co prostě externí simulace ukazovat nemůže, nebo neschopnosti Otce... . Zatím to funguje jen na pár neotřelých nápadech a v této epizodě i na zajímavě se vyvíjejících vztazích. Nicméně je to pro mě podobně nespokojené sledování, jako u posledního Star Treku...trochu marné čekání na něco co nedostanu. V konkurenci třeba Expanse, nebo Devs, Humans...tento seriál zaostává ve všech ohledech. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vychovaný vlkmi” , štvrtá epizóda - Kurz prírody, je už dávno presne stanovený a ukotvený, že je naprosto symetrický, s piatimi vrcholmi, a ešte ide o náboženskými fanatikmi objavený väčší artefakt, t. j. všetkými ľudmi okolo nevyspytateľného Ambrosea, má vskutku naozaj magický potenciál, no zatiaľ plní len funkciu „ohrevu” počas dlhých a chladných nocí, keď Matku, Otca a deciek, zima až tak vehementne netrápi ! Najskôr ju trápi to, že sú monitorovaní, vďaka implantovaným čipom, ktoré treba vytiahnuť a zahodiť čo najďalej, kam už jastrabie oko len tak nedovidí. Trebárs, taký Campion sa sužuje aj tým, že divoké zviera, uväznené v kôlničke, bude čochvíľa nadobro zabité, a preto hľadá inú alternatívu - nasýtenia sa, čiže s androidom zvádza nejednoduché, psychologické (sú)boje. / A síce postáv v seriáli účinkuje viacero, no Camp je z nich - najdominantnejší ? ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo vesmíre nastáva matriarchát a sebavedomé mladé matky ovládajú svet...čo je v ostrom kontraste s mladými budúcimi sebavedomými matkami vo veku približne 17 rokov, ktoré včera večer komunikovali medzi sebou vo vlaku pred cestou na diskotéku. Ak bude toto ovládať svet tak sme v pekných sračkách, niežeby sme už teraz neboli...Roboti sú dokonalí rodičia, ľudia ktorí uctievajú vieru sú idioti a Campion je vegán, aj takto by sa dala zhrnúť táto epizóda. Samozrejme je to trochu náročnejšie ale podstata tam je. Ostáva dúfať, že zviera ktoré sa v tábore objavilo je dôsledkom evolúcie embryí, ktoré Campion spolu s MATKOU zahodili do jadra planéty aby sa tento zatiaľ nudný, aj keď dobre natočený seriál konečne trochu rozbehol...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

2CRAZY 

všechny recenze uživatele

Nechápu remcaly.. za mě topy. Sice je to spíš fam sci-fko, ale tuze našlapaný, v hodně solidním -asi o tom u Scottů už něco vědi- provedení. Je to, pravda, spíš pro přemejšlivější lidi, co rádi dumaj nad tim, jestli třeba i ty androidi maj sny, takže žádný epes vesmírný válčení z toho nekouká.. a témat je tam na jednu hlavu možná až moc najednou. Ale mě třeba ta dějová linka: Spasí nás věda nebo Velký fotr na nebesích, docela bere. A nějakou enviro/ezo/politickou propagaci bych vynechal. Svět už prostě dneska neni tak jednoduchej jako před pár lety lidi. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina to nadobudat "nevidane" META-urovne. A to na ukor samotneho pribehu. Dohromady sa splieta viac a viac bullshitu. Dufam, ze sa to velmi rychlo preklopi, inak s tym seknem. Tuto epizodu by som popisal spojenim "tliachanie o hocicom". Nehovoriac o neskutocne amaterskom dojme "opijania divaka slanym rozkom". 35% ? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama