Reklama

Reklama

Pod Marcusovým vedením se přeživší vydají na nebezpečnou záchrannou misi a cestou se setkají se svými kolegy z vesmírné lodi. V osadě se Campion a Paul sblíží během lovecké výpravy s Otcem, Matka se snaží zjistit více o svém původu a Tempest stále pronásleduje její trauma. (HBO Europe)

Recenze (16)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféru to má, nie že nie. Lenže už druhýkrát po sebe mi pripadalo, že tá najzaujímavejšia sekvencia je virtuálna realita, pričom aj tak je celá scéna len zhrnutím toho, čo už sme vedeli, inými slovami tvorcovia naťahujú čas, nech to má desať častí. Kto sa už v seriáli stratil, v päťke sa taktiež nenájde. Pomaly sa dostávame vpred aj v "súčasnosti", ale vážne si postavy dávajú načas. Som zvedavý, či sa druhá polovica série naplno rozbehne, alebo naopak sa všetko ešte viac spomalí a budeme postupne zaspávať. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vychovaný vlkmi” , piata epizóda (presná polovica seriálu) - Infikovaná pamäť, je už asi načisto a komplet vymazaná, teda lepšie povedané, nejaké jej časti, aby dotyčný android (alebo človek) ani poriadne nevedel, odkiaľ vlastne vietor fúka... ? Nepamätá si dané momenty z (ne)dávnej minulosti, ktoré simulácia môže náhle ozrejmiť, potom sa síce trochu možno rozpamätá, ale už to vôbec nie je to pravé orechové !? Zlodejom spomienok je v tomto prípade istý, ateistický hacker, zradca svojho ľudu, ktorý zavrhol Sola, a tiež ukradol technológie pre nepriateľa, vážení, toto je nikto iný, než Campion Sturges, alebo čo ešte ten zvrhlík, prežívajúci v arche prítomnosti, kedy je viac bitý, ako sýty, lebo ženy v hibernácii znásilňoval, kde teraz sa z neho už iba naveky stal „Muž so železnou maskou” ? ... Marcusovci sa čoraz intenzívnejšie blížia k deckám, že zrovna na konci tohto dielu, budú od nich sotva, čo by kameňom dohodili (spoiler). Malý Campion s Paulom boli na misii. / Strhujúca a naprosto majstrovská, je zhruba 15 minútová sekvencia so Sturgesom, pravdepodobne - vrcholová, na akú sa dlho čakalo. Žiadne prestrihy do súčastnosti, čo by malo len rušivý charakter. (A)typická « scottovina » , ktorú režisér v požehnanom veku prináša, teda už nerežíruje, ale stále je podpísaný, ako výkonný producent, čiže tým pádom by mal na všetko dohliadať ? Panuje, takmer neopísateľná atmosféra, t. j. zadosťučinenosť prevláda nad mrzutosťou. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politicky korektný bullshit v ktorom je hlavou rodiny MATKA ANDROID (pozor nie IoS) vytvorená chlapom ktorý je do nej zamilovaný ale namiesto toho aby jej vytvoril androida na svoj obraz vytvorí androida černocha aby to politicky korektne prešlo cenzúrou. Rodičia zle vychovávali svoje deti, to zvládnu iba roboti, celý svet skončil v sračkách lebo ľudia v šosi verili a tak svet bude v poriadku lebo androidi veria v to čo im naprogramoval ateista a vegetariáni. Veľa vegetariánov. Plus zadrbať do žalúdkov nejaké hubičky, oženiť sa so stromom bubnovať na bubne a tancovať tanečky. Popri tom vyciciavať sociálny systém štátu nech robí niekto iný...konečne sme sa niekam pohli a v ďalšej epizóde sa snáď dočkáme aj niečoho lepšieho ako rozhovorov androidov v latexe bez prejavu akýchkoľvek emócií...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlap který znásilnil ženy ve spánku...co s ním na vesmírné lodi uděláte? Já bych ho poslal vstříc hvězdám...bez skafandru a bez trenek. Humanisté by ho asi zavřeli a plýtvali tak jídlem. Tvůrce seriálu...nasadí mu na hlavu kýbl s ostny, to asi aby nemohl hlavičkovat v přáteláku dozorci vs jeden vězeň...nebo aby mohl napíchnout někoho, kdo by mu na ten kýbl chtěl něco nakreslit. Ale to není vše...ke kýblu nafasuje androida, který ho hlídá. Ale pozor...kdyby to nestačilo, tak tvůrce vymyslel, že když mu někdo kýbl sundá, nebo nebude android v jeho blízkosti, anebo pokud se někdo pokusí androida přeprogramovat...chlapovi vybuchne hlava. Že je to detail? Takových smyslnedávajících věcí je tam plno. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení prvních 5ti epizod: Je to takový klasický Ridley sci-fi styl. Spousta divných lidí a vyšinutých androidů přecházejících mezi meditací a brutalitou. Čekám kdy přijde zlom, protože načrtnutý děj zatím nemá moc velký potenciál a tak doufám, že to hlavní bude o něčem, co se tam objevuje zatím jen v náznacích (díry v zemi, kostry, jiní obyvatelé planety atd.) Aaron Guzikowski umí dobře vypilované pointy, tak snad to nakonec bude spíše jako Zmizení než jako Covenant. Zatím je to lepší průměr. 70% ()

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlap který znásilnil ženy ve spánku...co s ním na vesmírné lodi uděláte? Já bych ho poslal vstříc hvězdám...bez skafandru a bez trenek. Humanisté by ho asi zavřeli a plýtvali tak jídlem. Tvůrce seriálu...nasadí mu na hlavu kýbl s ostny, to asi aby nemohl hlavičkovat v přáteláku dozorci vs jeden vězeň...nebo aby mohl napíchnout někoho, kdo by mu ten kýbl chtěl něco nakreslit. Ale to není vše...ke kýblu nafasuje androida, který ho hlídá. Ale pozor...kdyby to nestačilo, tak tvůrce vymyslel, že když mu někdo kýbl sundá, nebo nebude android v jeho blízkosti, anebo pokud se někdo pokusí androida přeprogramovat...chlapovi vybuchne hlava. Že je to detail? Takových úžasných, originálních, bizarních věcí je tam plno! (díky id Martrix za inspirici pro komentář). ()

Decado23 odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat z malých kluků vegetariány a latentní buzny už je fakt přes čáru. Proboha proč to musí být už fakt všude. Tahle propaganda je šíleně otravná. Upravil jsem tedy své hodnocení na maximum možného. ()

lineker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jede to dál v daných kolejích. Tedy nic pro klaku jednoduše smyšlejících jedinců, kteří se zřejmě dívají nadále jen kvůli tomu aby mohli hrdinsky udělit odpad. Sofistikovaná sci-fi, kde se šetří akčními scénami, ale má o to více okamžiků k zamyšlení. Příběh se začíná rozvíjet na více frontách a díky flaskbackům jsme obeznámení s tím, jak to vše vlastně začalo. ()

Oup 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa nám tu začína tvoriť zaujímavé sci-fy s prvkami mysterióznej drámy. Každou časťou sa to zlepšuje. Akurát mi nedá spať to, že tam stále vidím Ragnara 😀 snažil sa odosobniť, ale jeho brada a oči mu to nedovolia. ()

Reklama

Reklama