Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá Irene má všechny předpoklady k tomu být šťastná. Je mladá, krásná, má skvěle placené zaměstnání a právě se stěhuje do nového bytu s vyhlídkou na Paříž. Jediné, co jí chybí, je šťastná láska. Každé sblížení s mužem končí pro Irene katastrofou a navíc ji jen odradí od dalšího pokusu o seznámení. A přece překoná všechny zábrany a seznámí se s mužem, který zřejmě bude ten pravý, protože jejich láska překoná i vzdálenost Paříž - Tokio, kdyby...
V titulní roli lehké komedie se objevuje, dnes ve Francii velmi populární, Cécile de Franceová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že Irene je příjemná komedie...Měla hluchá místa, ale na francouzskej film, který povětšinou nesnáším, se mi to líbilo dost... ()

Marci 

všechny recenze uživatele

Chvílemi to byl opravdu vtipný film, měl pěkné momenty, ale Irene jako třicátnice mi na svůj věk přišla strašně naivní a místy až infantilní. Je škoda, že scénář nebyl líp propracovaný, bylo tam několik zajímavých scén, ale chyběl příběh jako celek. Mohlo se to jmenovat: "Irene - epizody ze života třicátnice". ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama