Reklama

Reklama

Země a krev

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Said desítky let úspěšně zaměstnával propuštěné vězně a mladé trestance na pile v Ardenách, ale teď ho čeká nemilá návštěva od drogového kartelu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

bourec 

všechny recenze uživatele

Livingvřed je vážně debil.Ale to neva.Ona je hluchoněmá kráva,a Livingvřed je blbej debil.Film je hodně slabej,ale tohle bych do komentáře nikdy nenapsal,protože mám alespoń kus mozku.Takže začátek něco navodí, pak se to posune do pily v lese,a začne hromadění pitomejch scén, a provařenejch klišé.Tohle je fakt jen na zabití času, nic víc.40%. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Julien Leclercq tentokrát jede hodně na volnoběh a "Země a krev" připomíná spíš formální cvičení na téma depresivní stylizace francouzské krajiny po vzoru frankofonních hororů než jeho předchozí stylově vymakané akční thrillery. Nad rámec barevné palety a lehkých ozvuků režisérových typických third-person záběrů zde najdeme pramálo osobitosti a ambicí, které přitom doposud Leclercqa charakterizovaly a dělaly z něj naději evropského žánrového filmu. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(20%) Earth and Blood – opravdu divný název filmu a ještě divnější je jeho obsah. Proč to ale okecávat? Tohle se od Netflixu vůbec nepovedlo. Nejen, že je to velká nuda …. Je to také dost chladné, postavami unuděné a bez žádného děje či charismatických postav …. Ještě tak zpočátku se tu seznamujeme s rádoby hlavním hrdinou – nějaký ten nástřel jeho osoby, osudu atd tu je, ale pak už není o co stát. Najde se tu pár vyvražďovacích scének, které ani za pozornost nestojí. Nějaká ta uřízlá ruka na pile, zaseknutí sekery do těla protivníka atd. Herci, resp. neherci – to též nebyl pěkný pohled na ně. Chápu, že je to nízkorozpočtové, ale i tak je to naprostá zbytečnost. A to má tento skvost bez závěrečných titulků cca jen 75 min a jak to bylo dlouhé …. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Julien Leclercq má svůj styl a jeho film jsou drsné, temné, odtažité a bohužel trochu zdlouhavé. Stejně tak tomu je i v tomto případě, který je takovou komornější verzí posledního Ramba. Umírající hrdina se náhodou dostane k drogám, které patří partě francouzských přistěhovalců a udělá vše pro to aby ochránil svou dceru. I přes minimální stopáž se film dost táhne a pokud někdo v druhé půlce čeká pořádnou vyvraždovačku, ani té se nedočká. Pár mrtvol a krve se objeví, ale pro akční fandy to je málo. Přesto ale film neurazí a komu nevadí pomalejší tempo, možná si film i užije. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Heist, který nedopadne podle plánu. Pár drogových dealerů a jejich snaha navzájem se podrazit. Plus skrýš, jejíž pán si narukuje právo na sebeobranu. Aneb, když jste na špatném místě ve špatný čas, ale nepoděláte se z toho a řešení vezmete pevně do svých rukou. A zanecháte za sebou řádně krvavou stopu a pár těl nepotřebných grázlů. Dosaďte k tomu temný až skandinávsky deprimující vizuál a vyjde z toho příjemná řežničina. 60% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama