Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 20

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 20

Recenze (361)

Lima 

všechny recenze uživatele

Je to furt lepší, než ´Quantumania´ a opravdu si myslím, že režisérka Nia DaCosta je talentovaná (viz. předchozí povedený ´Candyman´). Problém je v tom, že ona sama prohlásila, že chtěla natočit film, na který by se s chutí podívala její malá dcerka. A to je ono. Cílovka téhle matlaniny je věkově někde mezi 5 lety a rannou pubertou, zbytek tenhle na sílu tlačený girl-power manifest asi bude těžko trávit, navíc se záporačkou, která je největším castingovým omylem v celé marvelovské franšíze. Ano, má to jeden vtipný nápad (flerkeni za doprovodu hudby A. L. Webbera), sledovat zbytek je ale zábavný pouze v ujištění, jak je Marvel v naprosté křeči a neví kudy kam. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že Marvel půjde proti trendům a již počtvrté za 2 roky nám naservíruje film pod dvě hodiny. Otázkou je, jestli to není pouze z nouze ctnost, jelikož Marvels má akorát hlavní tři hrdinky, které mě samy o sobě nevadily, ovšem jinak naprosto tuctový děj s úplnou nuznou a absolutně nezajímavou záporačku (jméno herečky si nechci zapamatovat a doufám, že už ji nikdy neuvidím) a bohužel, již pro Marvel tradičním, humorem pro děcka, který mě otravoval od začátku až do konce a ani jednou jsem se nezasmál. Zvláště Kamalina rodina mě extrémně otravovala a je absurdní, jak se snaží dát Disney prostor menšinám a již v seriálu z nich dělá hloupé národnostní karikatury. No, ani Fury to nezachránil. Jedničku mám kupodivu i přes tehdejší hejt hodně rád, byl jsem na ní v kině několikrát, ale tady tu třetí hvězdičku zachránila jen a pouze potitulkovka. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Emancipační sračka a dno (nejen komiksového) filmu. Absolutní režijní rezignace na vytvoření zábavného filmu. Hnusně vypadající film s příšerným obsazením, jehož jediným cílem, bylo vybrat herce z co největšího množství světadílů ale bez jakéhokoliv hereckého umu. Vizuálně odporné s jednou slušnou akční scénou v první třetině filmu. Odpornost za kterou bych nechal vycházet vedení Disney i Marvel a zakázal přístup všech ženských, rádoby progresivních režisérek, které neumí točit velké filmy. 1* za Brie Larsen, které to sluší a je to jediné na co se dá koukat. Kde jsou ty doby co jsme nadávali na Snydera, jehož komiksárny v tomto srovnání vypadají jak veledíla. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle vzniklo jako film pro Disney+ potažmo spin-off/ druhá série Ms.Marvel asi bych na to koukal jinak. Jako plnohodnotný Marvel blockbuster to totiž neobstojí i přesto že jsou Marvels lepší než třetí Ant-Man a jako komedie celkem fungují (hlavně díky Kamale která mě pořád hodně baví). Dost možná bude chyba ve mě, ale některé věci které se tu dějí a o kterých se mluví sem vůbec nepobíral a nevybavuju si že by o nich byla v nějaké marvelovce předtím zmínka což bylo ve finále akorát matoucí a nijak extra to neprohlubovalo už tak nevýrazný zážitek. Nejslabší marvelovka to není, ale extra daleko k tomu nemá…60% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Málokdy se vidí takový nepoměr v řemeslu a obsahu. Vypadá to dobře, akce je fajn, herci až na záporačku a Samuela "přiše L. jsem si pro šek" Jacksona jakbysmet, jenže k čemu to je, když ten zbytek je tak prázdný, a když ne prázdný, tak debilní. A to říká člověk, kterému Thor 4 nevadil a She-Hulk přišla vtipná. Nerozvíjí se tu postavy, příběh by šel vyřešit za pět minut a i oproti první Captain Marvel je to šíleně bezzubé. Tuhle situaci jeden nebo dva filmy nespraví, tohle chce fakt mnohem větší změny. 5/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • První film MCU s muslimským superhrdinou. (KGBelik)
  • Nia DaCosta je první Afroameričankou, která režírovala film studia Marvel. (KGBelik)
  • Se stopáží 105 minut se jedná o nejkratší film MCU. (DJMaroko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama