Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 19

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 19

Recenze (360)

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak jsem v poslední době viděl Gen V, Flashe, Lokiho, Blue Beetle a Shazama.... A teď Marvels. Když vynechám Gen a Lokiho, což jsou seriály a navíc skvělé. Tak mi Marvels jednoznačně vychází nejlépe, a to minimálně o třídu, o dvě třídy oproti Blue Beetle!!  Čekal jsem peklo, ale dostal jsem svěží a jednoduchou jednohubku která místy opravdu fungovala. Takže za mě lepší 3* a 69% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Ten film má všechno, co jako comicsama poblázněný dvojče Kamaly Khan potřebuju jednou za čas k životu: ultimátní chemii mezi hl. postavami, ztřeštěnou (a zároveň přehlednou) akci, je zábavnej a není zbytečně dlouhej. Jo, a ještě taneční muzikálovou scénu, OMG!! Po uzívaným seriálovým Marvel-maratonu z předchozí noci byl tenhle můj soukromej mini návrat do MCU naprostou parádou. Zdravim zapšklý páprdy z MovieZone 😀. [IMAX] ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Popravdě těžko říct, zda jsem viděl blockbuster od Marvelu nebo televizní film pro Disney Channel... protože humorem a celkovou kvalitou se to blíží spíše tomu druhému. Vzhledem k tomu, že je Captain Marvel v USA nejnenáviděnějším Marvel filmem a seriál Ms. Marvel také nebyl úplně kladně přijat, bych čekal, že se pokusí zvolit alespoň trochu jiný směr... jenže někdy si člověk musí rozbít hubu několikrát, aby pochopil, že s tím má přestat. Záporačka je extrémně nevýrazná a film trpí i tím, že je vlastně nutností vidět seriály. Na jednu stranu je svět Marvelu provázaný již delší dobu, ale tohle není velkofilm typu Avengers... naopak jde o menší projekt. Ach jo, MCU jde vážně do kytek. Hodnocení: 35 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Just another (boring) Marvel. Myslel jsem, že Marvels budou nejslabším přírůstkem především kvůli nudným postavám, ale ve výsledku je to vlastně jediná věc, která snímek drží nad vodou. Což není vyloženě pochvala, jelikož nejsou rozhodně “dobré”, jen spíše zbytek je bohužel horší. Cpt Marvel je nezáživná, protože umí doslova cokoliv, naopak Ms Marvel je tragická, jelikož neumí vlastně skoro nic a jediné, co ji zachraňuje, je její představitelka, protože ta jako malá, přirozená a zábavná holka je vlastně celkem  fajn přírůstek do superhero rodiny. No a zbytek je už klasická generická sra*ka, na kterou mě už nebaví koukat stále a stále dokola a pevně doufám, že kvůli směšnému až téměř odpadovému hodnocení Marvels se tvůrci konečně probudí a vymaní se z téhle tragické smyčky točení nudných opakovaček bez jakýchkoliv inovací. Příběh nudný, záporák příšerně nezajímavý, akce bez šťávy a celé to je vlastně naprosto zbytečná zpackanina. Jediné pozitivum je, že už konečně přichází čas Xmenů a jejich napojení do univerza, finally!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM PRO TO ZROZENÁ…“ Holčičí multikulturní Marvelovka, která přežvejkává stokrát viděný a do který, pro oživení, fláknou taneční scénu. Filmovejma komiksama přesycení diváci to (všechno dohromady) už můžou špatně kousat.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedná se o film s nejnižšími výdělky v MCU. (Na druhou stranu – jedná se o nejvýdělečnější film, který režírovala „černoška“.) 2.) Thx za titule “Vojtěch Kostiha“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • První film MCU s muslimským superhrdinou. (KGBelik)
  • V čase 01:16:38 si můžeme všimnout opravené Sochy Svobody v bronzu se štítem Captaina America. Socha byla poškozena během událostí filmu Spider-Man: Bez domova (2021). (DJMaroko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama